Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

ΝΕΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΝΟΗ 0-0

Νέο, εντός έδρας, στραβοπάτημα για την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, που παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ΟΙΝΟΗ, χάνοντας έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς, που ίσως της στοιχίσουν ακριβά, μιας και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα βρέθηκε σε άσχημη βαθμολογική θέση.
Παρά το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν έπιασε κάποια σπουδαία εμφάνιση, ήταν εμφανώς ανώτερη από την φιλοξενούμενη, ιδίως στο δεύτερο, στο διάστημα του οποίου έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Καφέ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3’. Σουτ από καλή θέση του Καφέ, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
32’. Ύστερα από ωραία μπαλιά του Δούμα, ο Λιάσκος από καλή θέση σουτάρει ελάχιστα άουτ.
34’. Οι παίκτες της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με το δίκιο τους διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δίνει ο διαιτητής σε ανατροπή, πάνω ακριβώς στη γραμμή της επανορθωτικής περιοχής, του Καφέ από τον Τσουλουκίδη. Δέχτηκε βέβαια την ανατροπή, αφού παραχώρησε φάουλ που εκτέλεσε ο Καφές και απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Κωνσταντινίδης.
39’. Μακρινό φάουλ του Βαλδήρ εξουδετερώνει ο Κωνσταντινίδης.
ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ
58’. Ανατροπή και πάλι του Καφέ, αυτή τη φορά από τον Καραταρίδη, που αναγκάζει τον διαιτητή να δώσει αυτή τη φορά το πέναλτι, χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη για τη γηπεδούχο ομάδα, αφού το απέκρουσε ο τερματοφύλακας (το χτύπησε ο Καφές).
65’. Φάση διαρκείας στα καρέ της ΟΙΝΟΗΣ, δεν αποφέρουν αποτέλεσμα, αφού δυο φορές απέκρουσε ο τερματοφύλακας και μια ο αμυντικός πάνω στη γραμμή τέρματος.
74’. Σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά για την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ευτυχώς όμως γι’ αυτήν επενέβη σωτήρια ο Χαρίσης.
87’. Και πάλι ο Χαρίσης αποκρούει εντυπωσιακά σε σουτ του Φιλίνδρη.
90’. Χάνεται η μεγαλύτερη, μετά το πέναλτι, ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Δούμας με κεφαλιά εξ επαφής βγάζει την μπάλα σύρριζα με το δοκάρι άουτ.
Διακρίθηκαν από την γηπεδούχο ομάδα οι Κυρκιλιανίδης, Λιάσκος και Δούμας, ενώ από τη φιλοξενούμενη ομάδα ο τερματοφύλακας Κωνσταντινίδης (κορυφαίος του αγώνα) και οι Πίτουλης, Τσιμπερίδης Ν.
Με λάθη η διαιτησία του Δραμινού κ. Κύζα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Χαρίσης, Λαμπριανίδης, Σαλτουρίδης, Φάκας, Βαλδήρ, ΚΥΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ (72’ Αθανασιάδης), ΔΟΥΜΑΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ (78’ Βέττος), Καφές, Ντάμτσιος, Παππάς (46’ Παπαδόπουλος).
ΟΙΝΟΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Φιλίππου, Τσουλουκίδης, Καραταρίδης, Φιλίνδρης, Τσεμπερίδης Χ., ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ Ν., Μίγγος, ΠΙΤΟΥΛΗΣ, Γανώλης (76’ Τσατσάκης), Δρανιτσάρης.


ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ 91’
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: «Παρά την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και δικαιούμασταν.
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά για την αγωνιστική τους προσπάθεια.
Θα επιδιώξουμε στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: