Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γερμανικό φακέλωμα Δήμων - Περιφερειών: ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ;

Με ένα 8σέλιδο ερωτηματολόγιο της λεγόμενης «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας», ο ύπατος αρμοστής της Μέρκελ στην Ελλάδα Χ.Γ. Φούχτελ απαιτεί, από κάθε Δήμο και Περιφέρεια, πλήρη στοιχεία για την περιουσία τους, τις υποδομές, τα πλεονεκτήματα, τις επενδυτικές δυνατότητες, τα σωματεία, τους συλλόγους, το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Το απίστευτο αυτό...
γερμανικό φακέλωμα των Δήμων και των Περιφερειών στοχεύει: α) στην οργάνωση και προετοιμασία της αρπαγής της Δημόσιας Περιουσίας από το γερμανικό κεφάλαιο, β) στην ανασυγκρότηση των συμμαχιών και των κυκλωμάτων του τοπικού κεφαλαίου και στην απ΄ ευθείας διασύνδεσή του με το μεγάλο κεφάλαιο και την Ε.Ε., γ) στο γερμανικό «μοίρασμα» του νέου φαγοποτιού που θα γίνει με τα έργα του νέου ΕΣΠΑ (2014 - 2020), όπως π.χ. τα εργοστάσια σκουπιδιών και δ) στη μεγαλύτερη κηδεμονία και πλήρη υποταγή Δήμων και Περιφερειών στην ΕΕ, την Μέρκελ και τον γκαουλάϊτερ Φούχτελ, με νέα δεινά για τους εργαζόμενους και τους Δημότες.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ γι΄ αυτή την ωμή καταπάτηση κάθε έννοιας εθνικής ανεξαρτησίας, λαϊκής κυριαρχίας, δημοκρατικής διαδικασίας, «αυτοδιοικητικής» λειτουργίας, ηθικής αξιοπρέπειας και αισθητικής, που αναβιώνει μνήμες και πρακτικές κατοχής, κουκουλοφόρων και του κινηματογραφικού Αρτέμη Μάτσα!

Ως «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, να ακυρώσουν στην πράξη με τους αγώνες τους κάθε φακέλωμα και ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας μέσω Φούχτελ και ΤΑΪΠΕΔ. Όποιος Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης συμπληρώσει το κατάπτυστο ερωτηματολόγιο του Φούχτελ, θα καταγραφεί για πάντα στη λαϊκή συνείδηση ως σύγχρονος δοσίλογος!

18/9/2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: