Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «Δεν χρωστάμε σε κανέναν» .

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας με επανειλημμένες κινητοποιήσεις συνέβαλε αποφασιστικά να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε δεκάδες λαϊκές οικογένειες που βυθίστηκαν στο σκοτάδι, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν.
Υλοποιεί την απόφασή του να οργανώνει τον αγώνα και να αντιμετωπίζονται τέτοια άμεσα και...
επείγοντα προβλήματα. Οι οικογένειες, όμως, πολλαπλασιάζονται και η ΔΕΗ γίνεται αδίστακτη, δε ξεχωρίζει άνεργο, απλήρωτο ή χαμηλοσυνταξιούχο. Έχει μετατραπεί χρόνια τώρα σε Ανώνυμη Εταιρεία, στόχο έχει τα κέρδη και όχι τις λαϊκές ανάγκες.
Γι’ αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη μαζικότητα και αποφασιστικότητα. Η κατάσταση θα χειροτερέψει. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμπαρασταθούν και να σταθούν αλληλέγγυοι στο δράμα των λαϊκών οικογενειών που δεν έχουν να πληρώσουν και μένουν χωρίς ρεύμα. Δε φταίνε αυτοί που βρεθήκανε άνεργοι, μισοάνεργοι, και απλήρωτοι. Καλούμε τα Σωματεία και τις Λαϊκές Επιτροπές, να ανταποκριθούν άμεσα στα καλέσματα του Εργατικού Κέντρου.
Κανένας δε μπορεί σήμερα να λύσει μόνος του τα προβλήματα.
Δε μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα, φόρους, χαράτσια, νερό, φάρμακα, δάνεια και λογαριασμούς
Σήμερα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι γυναίκες οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροαγρότες μπορούν να βγάλουν πιο εύκολα τα συμπεράσματά τους από τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που τσακίζει τη ζωή μας. Μια πολιτική που ολοκληρώνει το έγκλημα και ιδιωτικοποιεί την ενέργεια, τις μεταφορές, την υγεία, που ξεπουλά την περιούσια μας με στόχο ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις τράπεζες, τους μεγαλοβιομήχανους και τους εφοπλιστές.
Καλούμε σε οργανωμένη – μαζική – λαϊκή ανυπακοή.
Δε χρωστάμε δεκάρα σε κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: