Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Την υποστήριξή του στις μνηνομιακές πολιτικές εξέφρασε ο Απ. Βεσυρόπουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Την πρώτη επίσημη μετεκλογική εμφάνιση στην ιδιαίτερη πατρίδα του έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλος με την ευκαιρία της γιορτής της πολιούχου του χωριού του την Πέμπτη και μίλησε στους συγχωριανούς του με την νέα του ιδιότητα.
Ο Απ. Βεσυρόπουλος δεν απέφυγε κι αυτός την πεπατημένη. Επανέλαβε κι αυτός, όπως και οι όλοι οι προηγούμενοι συνάδελφοί του από...
το 2009 την υποστήριξη των μνημονιακών πολιτικών που υλοποιούνται από την κυβέρνηση Σαμαρά που στηρίζει και το κόμμα του και ο ίδιος προσωπικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε προ ημερών.
Αναφερόμενος στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού του είπε ότι:«Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού σας Συλλόγου και οι δράσεις σας, που έχουν να κάνουν τόσο με τη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας...

...Σήμερα η Χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά. Θα βγούμε από την κρίση με ένα πρόγραμμα σωστό που προκαλεί ελπίδα και όχι παραίτηση. Ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις αρετές τις δικές σας και όλων των Ελλήνων. Δουλειά, νοικοκυροσύνη, προκοπή. Στόχος μας είναι, να δώσουμε μάχη να επαναφέρουμε στη Χώρα μας την ευημερία, την περηφάνια και τη μαχητικότητα του Λαού μας".

Ο νέος βουλευτής έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας τους συγχωριανούς του για την υποστήριξή που του παρείχαν ώστε να πετύχει το στόχο της εκλογής του στο κοινοβούλιο λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους να βρίσκομαι σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να έχω την τιμή να σας εκπρόσωπο από τη θέση του Βουλευτή, να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνω αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες σας, με στόχο να διατηρήσουμε την παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που κάποιοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν ήθη, αξίες και παραδόσεις».





Δεν υπάρχουν σχόλια: