Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΝΑΟΥΣΑΣ - Θα επανασυνδεθεί το ρεύμα σε λαϊκές οικογένειες


Θα επανασυνδεθεί το ρεύμα σε λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν ολόκληρο το «χαράτσι», σύμφωνα με όσα είπαν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ στον....
πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Σάκη Τσίτση.
Το Εργατικό Κέντρο παρουσία περίπου 30 ατόμων πραγματοποίησε συλλαλητήριο, το πρωί της Παρασκευής έξω από το Υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Νάουσα το πρωί της Παρασκευής.


Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Καρτσιούνη και Λάκη Λακηνάνο, μπήκαν στο Υποκατάστημα και ζήτησαν να μιλήσουν με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ στη Βέροια. Εκεί, είχαν την διαβεβαίωση πως το ρεύμα θα επανασυνδεθεί στις λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό του χαρατσιού.
«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα για να πωλείται πανάκριβα. Η ΔΕΗ έχει μετατραπεί χρόνια τώρα σε ανώνυμη εταιρεία με στόχο το κέρδος και όχι την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.


Σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας ή μόνη απάντηση είναι η οργανωμένη, μαζική, λαϊκή ανυπακοή.
Κανένας μόνος του δε μπορεί να λύσει το πρόβλημά του. Συλλογικά και οργανωμένα να μην επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια.
Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ στη Νάουσα με συλλογικές αποφάσεις να σταθούν στο πλευρό των λαϊκών οικογενειών, που κόβεται το ρεύμα, και να συμπαρασταθούν έμπρακτα με κάθε πρόσφορο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: