Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

VIDEOs- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Οι εκδηλώσεις των μαθητών του 4ου Δημ. Σχολείου για το κλείσιμο του έτους

Ολοκληρώθηκε σήμερα η σχολική χρονιά στα δημοτικά σχολεία και οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου το γιόρτασαν με εκδηλώσεις που είχαν ενδιαφέρον, σπασπένς και χειροκρότημα.
Δείτε τα παιδιά καθώς επίσης και το σκέτς που ετοίμασαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που σήμερα αποφοίτησαν και από του χρόνου θα είναι πρωτάκια στο Γυμνάσιο...





Οι μαθητές της έκτης τάξης χωρισμένοι στα δυο τμήματα παίζουν ένα παιχνίδι με "νεροβόμβες" που πρέπει να κυκλοφορήσει από χέρι σε χέρι χωρίς να σπάσει για να καταλήξει στον κουβά.




Οι μαθητές της πέμπτης τάξης παίζουν ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα παλιά προσαρμοσμένο όμως στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η πτώση του κάστρου λοιπόν..



Αυτό το παιχνίδι πρώτη φορά το βλέπω. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης συναγωνίστηκαν με σκούπες και μπάλες ανάμεσα σε κώνους. Κάτι σαν χόκεϊ επί ..ασφάλτου. Είχε το ενδιαφέρον του..



Οι μαθητές της τρίτης τάξης έτρεξαν ανάμεσα από κώνους, έκαναν τούμπα στο στρώμα, πέρασαν μέσα από στεφάνι και έτρεξαν να δώσουν τη δυνατότητα στο συμπαίκτη τους να ξεκινήσει κι αυτός την προσπάθεια. Μια δύσκολη σκυταλοδρομία, ίσως το δυσκολότερο όλων των τάξεων. Τα κατάφεραν πάντως.


Τα δευτεράκια πάντως ήταν σκέτη απόλαυση. Έπαιξαν  τον κατάσκοπο, ένα παιχνίδι που μοιάζει με "τα μήλα". Χαρείτε τα


Τα παιδιά της πέμπτης τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου έφτιαξαν ένα σκετσάκι θέλοντας να αποχαιρετίσουν τους μαθητές της έκτης τάξης που από του χρόνου θα φοιτούν στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου




Δεν υπάρχουν σχόλια: