Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά …διακοσιαρέα. Ρέκβιεμ για Χρυσοχοΐδη στη Βέροια. Περισσότεροι οι αστυνομικοί που τον φύλαγαν από αυτούς που τον άκουσαν!!!

από τα ΕΠΕΑ

Πλήρης η πολιτική απαξίωση ενός, πάλαι ποτέ, κραταιού υπουργού και Ημαθιάρχη, στη σημερινή ανοικτή (!!!) συγκέντρωση που επιχείρησε η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας.
Παρά τα αυστηρά αστυνομικά μέτρα (με ελαφρά διάθεση υπερβολής θα λέγαμε ότι...
οι αστυνομικοί ξεπέρασαν σε αριθμό τους παρευρισκόμενους!!), με ακροβολιστή στην στέγη του ΟΤΕ, με δέκα άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας μόνο γύρω από την εξέδρα, με δεκάδες άνδρες της ΟΠΚΕ , της ΕΛΑΣ και της ΔΙΑΣ επί της Μητροπόλεως (που παρέμεινε κλειστή, γιατί άραγε;) και των γύρω στενών και, η συμμετοχή των φίλων του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μόλις που έφτασε τα 200 άτομα!!! ( η πανοραμική φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας). 


Προσθήκη λεζάντας
Ο κ. Χρυσοχοϊδης (για τον φόβο των… «Ιουδαίων» μάλλον) δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην εξέδρα, περνώντας μέσα από τον κόσμο, αλλά επέλεξε να έρθει από την πίσω πλευρά του δημαρχείου!!!

Στην πρώτη σειρά της συγκέντρωσης ο Άγγελος Τόλκας και οι τρεις συνυποψήφιες του βουλευτίνες (οι κ. Σιδηρόπουλος, Γικόνογλου προτίμησαν να απουσιάσουν ηχηρά και επιδεικτικά), οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας κ. Ουσουλτζόγλου και Καραμπατζός, ο περ.σύμβουλος κ. Μούρνος, ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκιόνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, Λαζαρίδης, Δάσκαλος, Μιχαηλίδης, Κούτρας, ο πρόεδρος του δημ.συμβουλίου Νάουσας κ. Παπάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καρυδά και Μπουρδάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Καραμελίδης κ.α.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης στην ομιλία του κατηγόρησε τη ΝΔ για το έλλειμμα που παρέλαβε η κυβέρνηση Παπανδρέου το 2009, ενώ χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως θύμα μιας χυδαίας προπαγάνδας, επειδή υπέγραψε το μνημόνιο!
Είπε ότι χωρίς το μνημόνιο δεν θα πληρωνόταν οι μισθοί, συντάξεις και τα φάρμακα των πολιτών(!!!!) , ενώ αναφέρθηκε και στους χιλιάδες οργανισμούς που δημιούργησε το κόμμα του κατά κύριο λόγο, για να εξυπηρετήσουν τις «ανάγκες» κάθε εποχής!!

Χαρακτήρισε βάρβαρα τα μέτρα του μνημονίου που ψήφισε φυσικά και ο ίδιος (αν και ο τέως υπουργός έχει δηλώσει ότι δεν το …διάβασε!!!) λέγοντας χαρακτηριστικά. «Τα βάρβαρα μέτρα που πήραμε για να επιβιώσει η χώρα στράφηκαν εναντίον του λαού, που πλήρωσε το «μάρμαρο».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι αισθάνεται ντροπή γιατί η ανεργία των νέων ξεπέρασε το 50%, ενώ αναφερόμενος στην οικονομία της πόλης της Βέροιας σημείωσε ότι στηρίζεται κατά 90% στην παροχή υπηρεσιών, δηλαδή στο…τίποτε!!!

Σε μια από τις ελάχιστες στιγμές αυτομαστιγώματος ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν καταπολέμησε την ανομία, την φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή και την απάτη, ώστε το κράτος να λάβει πόρους από αυτούς που έπρεπε και όχι από τους μισθωτούς και τους μικρούς επαγγελματίες.

Χαρακτήρισε ως χυδαίο να χαρακτηρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως το ΠΑΣΟΚ του 1981. «Εκπροσωπεί την Ελλάδα που φεύγει, την Ελλάδα του παρελθόντος. Οι βρυκόλακες δεν έχουν πλέον ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι και στην Μικρασιατική Καταστροφή και στη μάχη του….Σαγγάριου έφθασε η μνήμη του κ. Χρυσοχοΐδη. Ο Βενιζέλος ( εννοούσε τον Ελευθέριο και όχι τον Βαγγέλη φυσικά!) είχε φθάσει μέχρι τον Σαγγάριο και πίστευε ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Έχασε όμως από τον Γούναρη που έλεγε ότι και στην Αγκύρα θα πάει και τον Στρατό θα προστατεύσει. Τώρα λένε ότι και στο ευρώ θα μείνουμε και δεν θα πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε» είπε χαρακτηριστικά, επιτιθέμενος για μια ακόμη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημαντική αναφορά ηττοπάθειας και εν πολλοίς πραγματισμού η αρχική αναφορά του κ. Χρυσοχοΐδη για την αναγκαιότητα διατήρησης της μιας έδρας του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, ενώ χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά χυδαία την προεκλογική περίοδο στην οποία κυριάρχησε ο λαϊκισμός και ο παραλογισμός, χωρίς φυσικά να αναλογιστεί ότι ο ίδιος και το κόμμα του επικράτησαν το 2009 με το αλήστου μνήμης σύνθημα «λεφτά υπάρχουν».

2 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Συνιστά τεράστια πρόκληση για κάθε πολίτη η σιδερόφραχτη παρουσία του κ. Χρυσοχοΐδη σε προεκλογική ομιλία του στην πόλη της Βέροιας. Αναρωτιέμαι από ποιους κινδυνεύει ο κ. Χρυσοχοΐδης ώστε να δικαιολογείται η λήψη πρωτοφανών αστυνομικών μέτρων για μια πολιτική εκδήλωση;
Αντί να κουνά το δάχτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσοχοΐδης καλό θα ήταν να εξηγούσε στους πολίτες της Ημαθίας γιατί ψήφισε το μνημόνιο χωρίς καν να το διαβάσει, οδηγώντας με την «αδιάβαστη» ψήφο του και την ολόπλευρη στήριξη που συνειδητά παρείχε σε κάθε επιταγή της τρόικας και των τοκογλύφων σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ