Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ;


Στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας κάποιοι θα πρέπει να μην νιώθουν καλά. Σήμερα ήρθε ένα θέμα που έχει πολιτικές αιτίες και όχι προεκτάσεις, αυτό της μεταφοράς των μαθητών και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι θέλησαν να υπερασπίσουν είτε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είτε τον Ψωμιάδη και κατ΄ επέκταση τη ΝΔ είτε το δήμο.
Η ένταση χτύπησε κόκκινο και σημειώθηκαν εκρήξεις που ευτυχώς παρέμειναν σε λεκτικό επίπεδο. Η αιτία της έντασης ήταν ποιος φορέας έχει την ευθύνη στο ότι κόπηκαν οι μεταφορές των μαθητών.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις απόψεις των... Φ. Δημητριάδη που απαντάει στην Α. Λαμπίρη που καταψήφισε το θέμα αν και ο επικεφαλής της παράταξής της Μπ. Γκιόνογλου είπε ότι η παράταξή του το υπερψηφίζει. Θα δείτε την τοποθέτηση του Γ. Απατσίδη που είχε έναν εκρηκτικό διάλογο με τους Γκαβαρδίνα- Τζίλα, την παρέμβαση του Αλ.Κανακάρη, πρώην δημοτικού συμβούλου Πλατέος και υποψήφιου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, του πρώην δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου που προτείνει μια λύση που δεν μπορεί να υλοποιηθεί με νόμιμο τρόπο, την παρέμβαση της Μ. Βουλγαροπούλου που κινείται στο ίδιο μήκος με του Γκιόνογλου, την παρέμβαση του Χρ. Αλευρά και τέλος την άποψη του Τ. Τασιόπουλου που προτείνει τη χρήση των δυο λεοφωρείων του δήμου τα οποία όμως δεν επαρκούν όπως απάντησε ο δήμαρχος.
Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: