Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ,παρά το μικρό του ποσοστό στις εκλογές, έχει απόλυτη πλειοψηφία στους κύκλους των πανεπιστήμιων με αποτέλεσμα να κυριαρχεί και να διοργανώνει επεισόδια αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, με συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής....
"Πόσοι νομίζετε ότι χρειάζονται για να οργανωθούν τέτοια επεισόδια; Πέντε - δέκα άτομα και ένα κινητό τηλέφωνο" αναφέρει σχετικά με τις αποδοκιμασίες που αντιμετώπισε στο Παρίσι προ ημερών.

Μεταξύ άλλων ο Θ. Πάγκαλος αναφέρει ότι ο Συνασπισμός "τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ".

"Τα 25 άτομα που είχαν διαδηλώσει υπέρ της '17 Νοέμβρη'" τονίζει "σήμερα παίζον με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας με τους 300 λαθρομετανάστες".

Στη συνέχεια αναφέρει ότι επειδή ο Συνασπισμός υπήρξε κόμμα της ελίτ και της διανόησης, "κυριαρχεί" στους ακαδημαϊκούς κύκλους. Για να επιβεβαιώσει μάλιστα τα λεγόμενα του, υποστηρίζει ότι οι "λεβέντες" -όπως τους χαρακτηρίζει- που δημιουργούν τα επεισόδια οργανώνονται μέσω του Indymedia που λειτουργεί μέσα από το Πολυτεχνείο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συνδέει το ότι οι μετανάστες ήρθαν από την Κρήτη, με το Πολυτεχνείο, το οποίο "είναι το ίδρυμα με το απόλυτο ρεκόρ καταλήψεων".

Διευκρινίζει πως όταν όλα αυτά δεν γίνονται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την πλήρη κάλυψη του, ενώ προσθέτει ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ που "προστατεύουν τους ταραξίες, τους καθοδηγούν, τους βάζουν σε διδακτορικά για να πληρώνονται και πως φιλοξενούν στους χώρους των πανεπιστημίων, τέτοιες ομάδες που δρουν με χρήματα φορολογούμενων".

Όπως καταλήγει στη συνέντευξη του, αυτά τα 20 -30 άτομα, περιφέρονται σε 100 διαφορετικές οργανώσεις όπως πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ομάδες στήριξης και φαίνεται τελικά ότι είναι πολύ περισσότεροι.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: