Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ο κατήφορος δεν έχει όρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ συλλυπάται θάνατο μοναχού του Όρους

Προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της μετάλλαξης του κόμματος που επιβάλλεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα να γίνει συστημικό έστω κι αν απαξιώνει το αριστερό του πρόσημο, έστω κι αν αναγκάζει τα μέλη του να απολογούνται για δηλώσεις και θέσεις όπως αυτή.

Μια δήλωση του βουλευτή του, αρμόδιου τομεάρχη θρησκευμάτων, που...
εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο ενός ...μοναχού!

Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δημόσια δήλωση για τον θάνατο ενός μοναχού του... Όρους.
Τι να πεις. Ας είναι ως εδώ το ρεζιλίκι τους.

Συλλυπητήρια επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδημία του γ. Μωυσή

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει η πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδημία του Αγιορείτη λόγιου μοναχού Μωυσή σε επιστολή που απέστειλε στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στην οποία ανήκε η καλύβη (Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου)του μακαριστού γέροντα.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του γέροντα Μωυσή, υπογραμμίζοντας,«Ο μακαριστός υπήρξε συνεχιστής της μακράς παράδοσης των Αθωνιτών λογίων, που με τη γραπτή και προφορική μαρτυρία τους μετέφεραν στον κόσμο όψεις της αγιορείτικης πνευματικότητας και βοήθησαν στη γνωριμία με την Αγιώνυμη Πολιτεία».

Δεχθείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την εκδημία του μακαριστού Γέροντα Μωυσή Αγιορείτη, ο οποίος κοσμούσε τις τάξεις της σεβάσμιας αδελφότητάς σας ως Γέροντας της Καλύβης Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Ι. Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος.

Ο μακαριστός υπήρξε συνεχιστής της μακράς παράδοσης των Αθωνιτών λογίων, που με τη γραπτή και προφορική μαρτυρία τους μετέφεραν στον κόσμο όψεις της αγιορείτικης πνευματικότητας και βοήθησαν στη γνωριμία με την Αγιώνυμη Πολιτεία.

Θα παραμείνει στη μνήμη μας χάρη στο πλούσιο συγγραφικό και κηρυγματικό έργο του.

Mε σεβασμό και εκτίμηση

Αμανατίδης Γιάννης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ -Υπεύθυνος Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα


Λυκόπουλος Μάκης, Υπεύθυνος Θεματικής Θρησκευμάτων»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν κατάλαβα ποιο είναι?
Μην μπερδεύετε τα κομματικά με την ανθρωπιά.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν κατάλαβα ποιο είναι.
Άλλο τα κομματικά άλλο η πολιτική.Όταν μάθουμε σαν Έλληνες να τα ξεχωρίζουμε θα πάμε μπροστά. Πολιτική και Δίκαιο Βιβλίο Β Γενικού Λυκείου