Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην ανάρτηση αυτή θα μπορείτε να βλέπετε τη ροή των μηνυμάτων που αναρτούν συνεχώς οι διαδηλωτές στον ιστότοπο Ιντιμίντια και να ενημερώνστε σε πραγματικό χρόνο για το τι γίνεται στην πλατεία Συντάγματος:
kalesma allileggyis
από ,,,,,,,,,,
3:15μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
apo tous sygkentromenous tis voulis

5. 000 διαδηλωτές παραμένουν στο Σύνταγμα.
Απόλυτη νίκη των διαδηλωτών. Τα ΜΑΤ έχουν απομακρυνθεί από παντού. Ετοιμάζεται συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ..ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
3:18μμ
ΟΙ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

Για Βουλη !

3:20μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Κανουν εκκληση για συγκεντρωση στο Συνταγμα ξανα. ΤΑ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, η Ερμου και αλλοι δρομοι ειναι προσβασιμοι

ξεκινάει τώρα κόσμος από Φιξ
από τηλ. 3:28μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
πώς είναι η πρόσβαση στο Σύνταγμα;
πάμε όλοι κάτω, η μέρα θα ναι μακριά..

κλειστό μετρό
από α 3:34μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
οι σταθμοί ομόνοια, σύνταγμα και πανεπιστήμιο είναι κλειστοί.

απο τηλ. επικοινωνια με κοσμο στην πλατεια

από συνταγματος 3:34μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
εχει πολυ κοσμο και αρκετο παλμο....περιμενουνε κ αλλους να ερθουν.επισης τα χοιρινα ειναι περισσοτερα απο πριν...μαλλον τους μαζεψαν να ερθουν εδω...η ατμοσφαιρα ειναι πιο καθαρη αλλα και παλι εχει μπολικα χημικα....προς το παρον ολα καλα.οποιος μπορει ας κατεβει...το μετρο ειναι κλειστο

από * 3:35μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Σημαντικό. Υπάρχει κάλεσμα να κατέβουν όλοι στο Σύνταγμα. Αυτοσυγκράτηση μέχρι να οργανωθούμε, ο αρχικό στόχος είναι να έρθει ο κόσμος απροβλημάτιστα και μαζικά!

Οδομαχίες
από Εγω 3:35μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Στη ΣΟυλτάνη και στην Στουρνάρη στα Εξάρχεια οδομαχίες τώρα..

Μπουλουκια κόσμου στην Πανεπιστημίου
από Α 3:36μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Ανεβαινει προς Συνταγμα,οι μπατσοι εχουν μαζευτει Βουλή! Η πρόσβαση είναι ΑΝΟΙΧΤΗ ενω δοθηκε στην κυκλοφορία κανονικα η Πανεπιστημίου.

για οσους ερχονται απο Φιξ
από προσοχη 3:36μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
προσοχη συντροφοι που ερχεστε απο Φιξ.Υπαρχουν αρκετες κλουβες και ασφαλιτες παρα πολλοι στο Ζαπειο καθως και μερικοι στη διασταυρωση για το μουσειο Ακροπολης, απεναντι απο τις στηλες του Ολ. Διος. μιλαμε για πολλα χοιρινα και ασφαλιτες...το νου σας

διορθωση
από @ 3:40μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
η πανεπιστημιου για οχηματα ξαναεκλεισε αλλα κοσμος ανεβαινει συνεχεια

Διας στα εξάρχεια
από χχχ 3:42μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Διας τώρα στη συμβολή Μαυρομιχάλη και Αραχώβης

σινα +συνταγμα
από 890- 3:46μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
συλληψεις στη σινα. κροτου λαμψεις προς εξαρχεια.εντασεις στο συνταγμα ανα διαστηματα.

Μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε η πορεία αμέσως μόλις έφτασε στην πλατεία Συντάγματος, ο κόσμος ανασυγκροτήθηκε και άρχισε να συγκεντρώνεται πάλι στην πλατεία.
Πριν λίγο στήθηκε μικροφωνική και διαδηλωτές ακόμα επιστρέφουν στο Σύνταγμα.
Οι μπάτσοι προσπαθούν να τους διαλύσουν με χημικά, αλλά κανείς δεν φεύγει από εκεί.

1265422
καθομαστε εδω με καθε τροπο, από οσοι φευγουν θα επιστρεψουν σε λιγο 4:08μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
αρκετος ειναι ο κοσμος στην πλατεια, υπαρχουν μερικα οργανωμενα μπλοκ 5-6 μικρης μαζας, και παρα πολλοι ανενταχτοι.Επικρατει η αποψη οτι καθομαστε εδω μεχρι να ερθουν και αλλοι κυριως οσοι ηταν εδω και φυγανε μετα απο τα απιστευτα χημικα που εριξαν τα χοιρινα του Παπουτση, περιμενουμε τον κοσμο εδω στην πλατεια Συνταγματος -ή αλλιως πλατεια Ταχριρ- που ειπε και ο μεγαλοκαταθετης συντροφος Αλαβανος.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

1265423
συγκρούσεις στο κάτω μέρος της πλατείας συντάγματος με τσέους και δελτάδες

από να φύγουν με ελικόπτερα 4:09μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
σχετικά κυριλέ στην πάνω μεριά μπροστά στη βουλή.

1265424
Το μετρό στο Σύνταγμα είναι σε λειτουργία από @ 4:09μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Λειτουργεί το μετρό για σύνταγμα


1265429
πριν λιγο
από ανα απο imc 4:13μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
την επεσαν οι μπατσοι στο συγκεντρωμενο κοσμο στο συνταγμα τον αποθησαν απο την πλατεια και τον εσπασαν σε 3 κομματια αλλα ο κοσμος επανηλθε στην πλατεια συνολικα μεχρι τωρα γνωριζομε οτι εχουν προσαχθει 20 διαδηλωτες και για 4 η' 5 απο αυτους εχουν μετατραπει σε συλληψεις


ναι κάλεσμα για τις 7 στο σύνταγμα
από αντίσταση 4:47μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
έρχεται και μικροφωνική για να διαβαστούν κείμενα από τοπικά κινήματα και αντιστάσεις (Κερατέα, δεν πληρώνω κλπ)...
και έχουν καλεστεί και μουσικά γκρουπ...
το θέμα είναι να κρατηθεί το σύνταγμα μέχρι τις 7 που θα κατέβει κι άλλος κόσμος...
να μπει και στο ημερολόγιο αν γίνεται από κάποιον για τις 7

Μόλις επέστρεψα από το Σύνταγμα

από ... 5:09μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
και αναρωτιέμαι ποιον τόπο και χρόνο περιγράφει αυτό το νήμα (και το προηγούμενό του)... Εν ολίγοις... Όντως κάτα τις 3 ανασυγροτήθηκε και μαζικοποιήθηκε ο κόσμος στην Αμαλίας μπροστά στη Βουλή. Συνέπεια διάσπαρτου κόσμου και μικρών μπλοκ που είχαν παραμείνει εκεί παρά την εκτεταμένη ρίψη δακρυγόνων που είχε γίνει σε όλο το σύνταγμα, και ορισμένων μικρής μαζικότητας μπλοκ που επέστρεψαν στο Σύνταγμα αφού είχαν προωθηθεί βίαια προς τα προπύλαια. Μαζικότητα... Κατάμεστη η Αμαλίας ακριβώς μπροστά από τη βουλή με σχετικά καλή πυκνότητα κόσμου. Πλατεία συντάγματος, αρχή της πανεπιστημίου, χαμηλά στην Αμαλίας - έρημα. Διάρκεια... Για τουλάχιστον μία ώρα υπήρχε σταθερή παραμονή του προαναθερθέντος πλήθους. Καταστολή... Καμία! Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο πάντα σημείο. Αγνοώ για το κάτω μέρος της άδειας πλατείας Συντάγματος ή αλλού. Οι διμοιρίες που υπήρχαν μπροτά από τον άγνωστο στρατιώτη ήταν σε χαλαρή φάση με κάτω τις ασπίδες και τις μάσκες παρόλο που ο κόσμος ήταν στο ένα μέτρο. Προβοκάτσια... συνειδητή ή ασυνείδητη λίγη σημασία έχει... Σε κάμια φάση, κοντά στις 4, με αυτές τις συνθήκες και με αυτή τη σε διάρκεια διάθεση του κόσμου (παραμονή στη Βουλή) πραγματοποιήθηκε ντου με πέτρες σε διμοιρία στη γωνία του αγνώστου προς τη Βασ. Σοφίας που διήρκησε κάποια λεπτά. Ευτυχώς έληξε χωρίς ρίψη δακρυγόνων που θα έκανε ασύμφορη την παραμονή και αντίστοιχο ντου των μπάτσων που θα διέλυε το κόσμο. Κάποιοι κάνουν πράξη τη παραμονή έξω από τη βουλή παρά τη καταστολή που δέχτηκε η απεργιακή πορεία και κάποιοι κάνουν πράξη το μια πέτρα παραπάνω... Όσοι από εδώ μέσα καλούν τον κόσμο να κατέβει, οφείλουν να τοποθετηθούν απέναντι σε τέτοιες στάσεις. Μέχρι τις 4 που ήμουνα κάτω δε παρατήρησα να ζυμώνεται το κάλεσμα κόσμου, ίσως γιατί προέκυψε αυθόρμητα ίσως επειδή θεωρούταν αυτονότητο πως πρέπει κανείς να επιστρέψει και να παραμείνει εκεί. Πιθανόν να αγνοώ εξελίξεις ή συνενοήσεις.

1265506
τελειωνει

από @ 5:15μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
η συγκεντρωση σιγα σιγα τελειωνει και ο κοσμος φεvγει.Μολις τωρα φεvγει και το ανταρσυα.Εχουν μεινει περιπου ξ00 ατομα κατω. Για το κάλεσμα, και γενικά την κατάσταση στο σύνταγμα.

από imc 5:30μμ, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Γενικά στο Σύνταγμα βρίσκεται κάποιος κόσμος, ο οποίος πηγαινοέρχεται. Συγκεκριμένο κάλεσμα για τις 7 τελικά δεν υπάρχει. Τα πανώ έχουν φύγει, παρόλα αυτά η πλατεία δεν έχει αδειάσει. Τα πράγματα είναι ήρεμα με αρκετό κόσμο να περιφέρεται. Αυτή είναι η κατάσταση μέχρι πριν 5 λεπτά που μιλήσαμε.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kirie moxla den mas lete to vioporistiko sas epaggelma gia na katalavoume kai emeis oi anagnostes ti presvevetai ?