Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ. ΕΦΥΓΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Έτσι και ορισμένοι από την παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί σήμερα, δεύτερη Κυριακή, προχωρώντας ακόμα και νόθευση της λαϊκής θέλησης εφαρμόζοντας το σύστημα ρολόι στην Αγκαθιά.
Εκεί, στη 1 το μεσημέρι αποκαλύφθηκε ότι φάκελος από εκλογικό τμήμα της Μελίκης χρησιμοποιήθηκε σε τμήμα της Αγκαθιάς και έβγαιναν οι "αγορασμένοι" ψηφοφόροι στους πρωταγωνιστές δίνοντάς τους τον κανονικό φάκελο με την μονογραφή του δικαστικού ο οποίος ξαναχρησιμοποιούνταν.
Η αποκάλυψη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του Εισαγγελέα και την κάθοδο του υποδιευθυντή της ΑΔ Βέροιας στην Αγκαθιά κ. Κούγκα που ερεύνησε την υπόθεση.
Η εκλογική αντιπρόσωπος του εν λόγω τμήματος κ. Γιδαροπούλου Παναγιώτα, ετών 30, εξαφανίστηκε για να γλυτώσει το αυτόφωρο.
Η εντολή του προέδρου πρωτοδικών Βέροιας προς όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους είναι ρητή: Κάθε φάκελος που δε φέρει την δική σας μονογραφή θα βγαίνει άκυρος.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους οι εγκέφαλοι της παράταξης αφού αποκλείεται να λειτούργησαν μεμονωμένα όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση νοθείας.
Το θέμα θα ξεδιαλυθεί όταν κληθεί στις επόμενες ημέρες η Π. Γιδαροπούλου να καταθέσει για το αδίκημα που την κατηγορούν και να σημειώσω ότι είναι κακούργημα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΝΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ??? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ????
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!