Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

*Σε Αλεξάνδρεια και Αντιγονίδες. Ήρεμα θα είναι στο Πλατύ

Το βράδυ στην Αλεξάνδρεια συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και όπως λένε οι πληροφορίες της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ οι τόνοι θα ανέβουν πολύ υψηλά. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 47 θέματα και πολλά είναι αυτά που δώσουν αφορμή στους συμβούλους της μειοψηφίας να εξαπολύσουν επίθεση κατά της διοίκησης.
Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι απο την πλευρά της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου είναι απολύτως προετοιμασμένοι να απαντήσουν και αν προκληθούν θα δώσουν πολύ σκληρές απαντήσεις.

Στις Αντιγονίδες, όπου το συμβούλιο συνεδριάζει αύριο στις 7μμ, το κλίμα είναι πολωμένο μετά την ευθεία επίθεση που έχει εξαπολύσει κατά της διοίκησης Στεργιόπουλου η Άννα Λαμπίρη που τον κατηγορεί για αυθαίρετες αποφάσεις και τελευταία ήρθε η καταγγελία του κ. Βελισσαρίδη ότι ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Αντ. Τσίπης αν και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής συμμετείχε σ΄ αυτή και έδιναν όλοι μαζί έργα με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στον αδερφό του..
Αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι, να ακουστούν σκληρές εκφράσεις που θα ολοκληρώσουν το παζλ που άρχισε να συντίθεται τις τελευταίες μέρες με ανταλλαγή εξωδίκων κλπ.

Τέλος, στο Πλατύ το συμβούλιο συνεδριάζει αύριο στις 6 μμ και αναμένεται να γίνει μια πολύ ήρεμη συνεδρίαση αφού η αντιπολίτευση δεν καταδέχεται να πάει στις συνεδριάσεις. Μιλάμε για τον πλήρη ευτελισμό του θεσμού.
Και κάτι τελευταίο που αφορά στο Πλατύ: Αλήθεια, γιατί το προεδρείο του σώματος δεν προστατεύει το κύρος του και δεν εφαρμόζει τον κανονισμό σχετικά με την δημοτική σύμβουλο κ. Ασπασία Κακαμούκα που εδώ και δυο χρόνια δεν πήγε σε καμιά συνεδρίαση του συμβουλίου; Τι περιμένει;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιπης εκανε εξωδικο στον Βελισαριδη.
Και απορουμε ολοι γιατι ο Ευγενης λεει τα πραγματα οπως εγιναν. Στην Καβασιλα ολοι ξερουν οτι ο αδερφος του πηρε πολλα εργα. Τι θελει τωρα ο Αντωνης, να πει οτι δεν πηρε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΧΛΑ;