Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΣΙΟΤΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κύριε Γενικέ
Στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Αντιγονιδών στις 26-1-2009, συνέβησαν τα εξής:
Στο 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο: «Ορισμός μελών Δ/κού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αντιγονιδών», επισημάναμε στο Προεδρείο ότι δε μπορεί να γίνει εκ νέου ΟΡΙΣΜΟΣ μελών, παρά μόνο αντικατάσταση μελών, εάν υπάρχουν παραιτήσεις, έχοντας στα χέρια μας την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας Συμβουλίου με αρ. 2/2007 και ημερομηνία 15-1-2007, στην οποία αναφέρεται ότι ο ορισμός μελών γίνεται για την τετραετία 2007-2010. Επικαλεστήκαμε επίσης το άρθρο 255 παρ.2, του νόμου 3463/2006, όπου σαφώς ορίζεται ότι η διάρκεια της θητείας των επιχειρήσεων του Δήμου ακολουθεί τη θητεία του δημοτικού Συμβουλίου.
Παρά ταύτα, ο Δήμαρχος κ. Στεργιόπουλος, αγνοώντας τις επισημάνσεις μας, αγνοώντας την απόφαση 2/2007 του δημ. Συμβουλίου, αγνοώντας το νόμο 3463/2006, προχώρησε σε νέο ορισμό μελών, με μοναδικό σκοπό να θέσει εμένα προσωπικά εκτός Δ.Σ της Δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης (ΔΕΑΔΑ).
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο: «Ορισμός μελών Δ/κού Συμβουλίου της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης», με αποτέλεσμα, να θέσει εκτός Δ.Σ το μοναδικό μου σύμβουλο κ. Σιδηρόπουλο Γ.
Στο 10ο θέμα «Έγκριση προϋπολογισμού της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αντιγονιδών», κατήγγειλα ότι:
Το πρακτικό με αρ. 2/23-1-2009 της συνεδρίασης του Δ.Σ της Δ.Ε.Α.Δ.Α είναι πλαστό διότι: α) Δεν ήταν άπαντες παρόντες όπως αναφέρει, εφόσον απουσίαζαν: η κ. Χαρπίδου Ζωή και η κ. Παπαστεργιοπούλου Ειρήνη και
Δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση, εφόσον εγώ δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό.
Για τους παραπάνω λόγους καταγγέλλω την αυθαίρετη λειτουργία του Δημάρχου Αντιγονιδών, ο οποίος σε διπλό ρόλο (Δημάρχου και Προέδρου δημοτικού Συμβουλίου εναλλάξ) έκανε τις διαδικασίες.
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.
Συνημμένα σας επισυνάπτω τα εξής έγγραφα:
1.Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Συνεδρίασης στις 26-1-2009
2. Τις αποφάσεις 2 και 3/15-1-2007 με τις οποίες έγινε ο ορισμός μελών Δ.Ε.Α.Δ.Α και Δ.Ε.Υ.Α.ΔΑ αντίστοιχα, για την τετραετία 2007- 2010.
3. Το πρακτικό 2/23-1-2009 της Δ.Ε.Α.Δ.Α, το οποίο δόθηκε σε όλους τους συναδέλφους λίγο πριν την έναρξη της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σας παραπέμπω επίσης στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο: http://www.pliroforiodotis.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίχτα του Λαμπίρη. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τέτοιον δήμαρχο. Αλλά τι να κάνεις κι εσύ όταν είχες και τον Δάσκαλο απέναντί σου;
Και απο οτι φαίνεται θα τον έχεις πάλι..
Να τους χαίρεσαι

Ανώνυμος είπε...

EINAI ALH8EIA OTI O TASIOPOULOS EIPE STHN THLEORASI OTI DEN TON DESMEVEI TO PASOK? TI SKATA KANEI TO PASOK KAI O GRAMMATEAS? MHPOS KOIMATE?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. Ο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ. Ο ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ. Ο ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, Ο ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.