Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης και πλειοψήφησε ο Δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης με 13 ψήφους έναντι του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου που πήρε 10 ψήφους.
Στην θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο δήμαρχος Δοβρά κ. Τσιούντας που πήρε 13 ψήφους έναντι της αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Μ. Βουλγαροπούλου που πήρε 10 ψήφους.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Γκαβαρδίνας με 21 ψήφους και Νεστορόπουλος με 16 ψήφους. Στην ψηφοφορία μετείχαν 23 αιρετοί που απαρτίζουν την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΚΗΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα πίσω από το κάθε τι που συμβαίνει στην Ημαθία θα βρίσκεται ο Χαλκίδης; Σαν πολύ δεν τον υπερεκτιμάς; Ο Αλεξόπουλος πάντως δεν χρειάζεται το Χαλκίδη για να του ετοιμάσει κατάσταση , γιατί είναι από μόνος του μία κατάσταση , που τη φοβούνται άπαντες.Αντίθετα ο Χαλκίδης χρειάζεται τον Αλεξόπουλο. Σιγά μην είναι αντίπαλος ο ''στρατηγός΄΄.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ton gavardina les?
An les ayton tote oi ekloges einai xamenes sigoura. O stratigos den mporei kai to gnorizei. Aytos pou mporei einai o Giourtzis alla exei ..kavouria.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα για τον "στρατηγό". Είναι ο αγαπημένος μου ήρωας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο