Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Γιορτή Γ. Απατσίδη και ..ευχές


Τ΄ Αη Γιαννιού, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γιάννης Απατσίδης γιόρταζε και μαζί με φίλους και γνωστούς του μαζεύτηκαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν τρώγοντας και πίνοντας.
Στην παρέα που αποτελούνταν από ανθρώπους της αυτοδιοίκησης κυρίως αλλά και πολίτες που έχουν ενεργό συμμετοχή στα κοινά της πόλης ανοίχτηκαν πολλές συζητήσεις οι οποίες μάλιστα ήταν αρκούντως ενδιαφέρουσες. Ωστόσο δε μπορούμε να μεταφέρουμε τίποτα για τους γνωστούς λόγους του off the record.
Το τραπέζι του Γ. Απατσίδη τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των άλλων ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου, ο πρώην πρόεδρος του «Μέγα Αλέξανδρου» Βας. Μπαλιάκας, ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού Θόδ. Ζελιλίδης.
Ακούστηκαν πολλές και παλιές ιστορίες για το ποδόσφαιρο τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και γενικότερα. Ο Β. Μπαλιάκας με τις εμπειρίες του και τις εικόνες εκείνης της εποχής που ήταν επικεφαλής του «Μέγα» καθήλωσε τους συνδαιτυμόνες.Ήταν μια ωραία συνάντηση απο την οποία όμως ξεχώρισε η ευχή του Θ. Χαλαστάνη στον Γ. Απατσίδη: τι άλλο να ευχηθώ, άντε και δήμαρχος…"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: