Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO- Απίστευτο βίντεο στο Πέραμα- Εργάτες και Συμμορίτες γίναν ένα - Η "εκκαθάριση" του χώρου από το ΚΚΕ άρχισε

Εργάτης στο Πέραμα: Να δουλέψουμε για τους εφοπλιστές μας
Η παραδοχή είναι σαφεστάτη. Πιο ξεκάθαρο δε γίνεται. Η απάντηση της φασιστικής επίθεσης στα στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα υπάρχει στο βίντεο αυτό, στο βίντεο που ανέβασε η συμμορία της Χρυσής Αυγής στην σελίδα της.
Κάνουν εκκαθάριση του χώρου ώστε να...
αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο έρεισμα στους εργάτες που τους δέρνει η ανεργία. Εργάτες που βρίσκονται εκτός σωματείου προφανώς και που θεωρούν το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) υπεύθυνο για το γεγονός ότι οι εφοπλιστές δεν χτίζουν εδώ βαπόρια εξ αιτίας των απεργιών που γίνονται.
Εργάτης στο Πέραμα: Το ΚΚΕ κάνει
 απεργίες και διώχνει
τους εφοπλιστές



Εργάτης στο Πέραμα: Είμαι
περήφανος που είμαι εθνικιστής
Οι συμμορίτες της ΧΑ πήγαν στο Πέραμα και συζήτησαν μαζί με τους εργάτες που δε διστάζουν να δηλώνουν "εθνικιστές". Προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν ώστε να πάρουν το μάθημά τους οι ΚΚΕδες που μπλοκάρουν την ανάπτυξη και τα κέρδη των εφοπιστών.

Οι συμμορίτες έδωσαν δείγμα γραφής ακόμα μια φορά. Το ζήτημα είναι το πότε θα πάρουν πληρωμένη απάντηση..



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ανθρωποι αυτοι που περναν στο φασισμο λενε πολυ απλα οτι δεν ειναι δυνατον να ζητουν 100 ευρω μεροκαματο οι κκεδες και επειδη δεν τους δινουν να κανουν απεργια και να μην δουλευουν. Λενε το αυτονοητο θελουμε δουλεια κι ας πέρνουμε και 50 ευρώ. Οι κκεδες που θελουν τα πολλά θα χασουν και τα λιγα και θα χασουν και τους εργατες λογω της υπερβολης τους, Διοτι ειναι υπερβολικο να θες σημερα μεροκαματο 100 ευρώ. Οι εκτος πραγματικοτητας απαιτησεις οδηγουν τον κοσμο στις λογικες προτασεις των φασιστών. Κρίμα αλλα η Χρυσή Αυγή θα πάει πρώτο κόμμα λόγω ανοησίας της αριστεράς. Λυπάμαι πολύ

Ανώνυμος είπε...

η απουσία σοβαρής αντιπολίτευσης οδηγεί τον λαό στην συμμορία.Πότε θα βάλετε μυαλό αριστεροί του καναπέ?Πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας ξεροκέφαλοι?Ποιόν εξυπηρετεί η αλαζονική σας στάση?Μήπως πρέπει να φύγετε από την μέση και να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα εκφράζει τους πολίτες και θα ΘΕΛΕΙ να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας?