Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 19.00 Δ.Α.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 53 – 50 (14 – 19), (21 – 7), (9 – 12) & (9 – 12)
Παπαδόπουλος Σαμψών (προπονητής) – Τσάτσας, Στογιαννόπουλος 4, Πουρλιοτόπουλος 21 (1/3π), Μπαλιάκας 8, Αβραμίδης 2, Παπαγερίδης 6 (2/3π), Νικολόπουλος 9 (1/3π), Χαραλαμπίδης, Αδαμίδης, Αλεξόπουλος.
Στο αγώνα ντέρμπι του πρώτου με τον δεύτερο της βαθμολογίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη απέναντι στον ΠΙΕΡΙΚΟ, ο ΓΑΣ έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες με 53 – 50. Το παιχνίδι έφθασε να παιχθεί στο τελευταίο σουτ που έκανε ο Πουρλιοτόπουλος στο τέλος και στο οποίο εάν ήταν εύστοχος μπορεί η τύχη του αγώνα εάν οδηγούνταν στην παράταση να ήταν διαφορετική.
Παρόλα αυτά όμως η ομάδα μας απέδωσε καταπληκτικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίζοντας με πάθος και διάθεση κυρίως στην άμυνα και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ότι με τον τρόπο που αγωνίζεται δείχνει να μπορεί να καταλάβει αυτή τη θέση στην τελική βαθμολογία που θα την οδηγήσει στη φάση των πλέι-οφ, όπου θα της δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ Εθνική.
Ασφαλώς η προσπάθεια που γίνεται φέτος στο ανδρικό τμήμα είναι αξιέπαινη και στην κατεύθυνση αυτή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Σάμψων Παπαδόπουλο και στου καλαθοσφαιριστές του.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Σάββατο 9 Φεβ 08 , ώρα 19.00 ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ (4ος Όμιλος)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 15 Δ.Α.Κ. ΒΙΚΕΛΑΣ
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 0 – 20

Ο τελευταίος για τη φετινή περίοδο αγώνας της εφηβικής ομάδας του ΓΑΣ απέναντι στοκ ΑΟΚ Βεροίας δεν διεξήχθει επειδή η ομάδα του ΑΟΚ παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο κατακυρώθηκε στην ομάδα μας με σκορ 20 – 0.
Η χρονιά που μας πέρασε αγωνιστικά ήταν πολύ δύσκολη γιατί οι περισσότεροι από τους αθλητές του τμήματος είναι μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου γεγονός που είναι απαγορευτικό για τη συμμετοχή των στις προπονήσεις γεγονός που θα έδινε τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας κ. Λευκόπουλο Μανώλη να δουλέψει πάνω στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο αυτών των παιδιών με στόχο τη φυσιολογική βελτίωσή και ωρίμανση των που θα οδηγούσε κάποιους από αυτούς πολύ γρήγορα στη στελέχωση και της ανδρικής ομάδας.

3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 13.30 Δ.Α.Κ. ΜΕΛΙΚΗΣ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 40 – 45 (0 – 17), (6 – 12), (8 – 6), (23 – 11)

Κυριακού Ζήσης (προπονητής), Βενέτης, Βουλτσινός 12, Γκιουρτζής 6, Λατινόπουλος, Μίγγος , Παντοφλίδης 2, Παράσχου 3, Καραγιάννης Ι. 2, Χαλαστάνης 8, Κιουρτσίδης 12, Νοτόπουλος, Τσιάρτας .
Αποδίδοντας εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια οι παίδες του ΓΑΣ κατάφεραν να περάσουν με τη νίκη από τη Μελίκη στον αγώνα με την τοπική ομάδα.
Το πολύ καλό παιχνίδι των παικτών που έδωσε τη δυνατότητα στη ομάδα να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενοι μόνο τρία καλάθια επέτρεψε στον προπονητή της ομάδας να χρησιμοποιήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τους μικρότερους στην ηλικία παίκτες η οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού παίζοντας εξίσου καλά γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το τον κ. Κυριακού Ζήση που οδηγεί σταθερά τους καλαθοσφαιριστές δίνοντας την παιδεία και τα εφόδια για την εξέλιξή τους. Αυτή η φουρνιά χαρακτηρίζεται από τα αρκετά ψηλά παιδιά που με τη διάθεση και τη συνέπεια για δουλειά πιστεύουμε ότι γρήγορα θα μιλάμε για ανάδειξη νέων ταλέντων συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί στην Αλεξάνδρεια.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 10 Φεβ 2008, ώρα 13.30 ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ


4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 19.00 Δ.Α.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 3 – 2 (25 – 15), (25 – 11), (23 – 25), (18 – 25) & (17 – 15) Διάρκεια 120΄
Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) Τόζογλου, Δέλα, Τσιβοπούλου, Στογιαννοπούλου, Γελαστοπούλου, Παπαεμμανουήλ, Θεοδωρακοπούλου, Ζγκούρα (λίμπερο), Παπαδοπούλου Ε., Περηφανοπούλου, Παπαδοπούλου Ξ, Ξανθοπούλου.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ δεν ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή που ξεκίνησαν χάνοντας τελικά στο ται-μπρέικ με 17-15 από την ομάδα των Γιαννιτσών που προηγείται στην κατάταξη της βαθμολογίας και που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κερδίσει όλα τα παιχνίδια με απώλεια μόνο ενός σετ. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από ένα ξεκίνημα που ενώ δεν ήταν άσχημο, ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζονταν η ομάδα των Γιαννιτσών, έδωσε τη δυνατότητα στα δύο πρώτα σετ στις αντίπαλες να εκμεταλλεύονται τις στιγμές αδράνειας και σύγχυσης της ομάδας μας και να τα κατακτήσουν σχετικά εύκολα. Τα πράγματα άλλαξαν όμως στο τρίτο σετ όπου οι αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας που έγιναν από τον κ. Μυλωνά καθώς και η αλλαγή στη φιλοσοφία του παιχνιδιού δηλαδή ότι παίζουμε για να χαρούμε το παιχνίδι γύρισαν τη πλάστιγγα για την ομάδα μας η οποία επιβάλλοντας το ρυθμό της κέρδισε το συγκεκριμένο σετ όπως και το επόμενο και οδήγησε τον αγώνα στο πέμπτο σετ όπου ο νικητής αναδείχθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.
Μεγάλοι κερδισμένοι του συγκεκριμένου αγώνα που αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, οι φίλαθλοι που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας κ. Αργύρης Μυλωνάς που είδε τις προσπάθειές του να αποδίδουν και περισσότερο οι αθλήτριες της ομάδας που παίζοντας το καλύτερο τους παιχνίδι για φέτος αντιλήφθηκαν τις δυνατότητες τους, χάρηκαν το παιχνίδι και κυρίως κέρδισαν την αυτοπεποίθησή τους και την αυτοεκτίμησή τους.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 17 Φεβ 2008, ώρα 16.00 ΔΑΚ Γρεβενών
Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Επίσης για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο γίνονται και οι παρακάτω συναντήσεις
ΒΟΛΕΊ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 9 Φεβ 08, ώρα 17.00 ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Κυριακή 10 Φεβ 2008, ώρα 16.00 ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 9 Φεβ 08, ώρα 16.00 ΔΑΚ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ
Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: