Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ-ΕΔΙΝΕΣ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΤΑΕΤΙΑ"


Ονομαστική ήταν η αναφορά που έκανε ο Αρ. Ματσούκας, όπως γράψαμε προ ημερών, του συμβούλου της πλειοψηφίας στο...δήμο Αλεξάνδρειας κατά του συμβούλου της αντιπολίτευσης Τ. Τασιόπουλου.
Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας επιχείρησε να αποδομήσει τον αντίπαλό του αναφέροντας ότι ως κοινοτάρχης έδωσε χωρίς χαρτιά, όχι μόνο απευθείας, ανάθεση έργων και τώρα κατηγορεί τους άλλους και στο τέλος έριξε τη βόμβα ότι χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ που τον έστειλε για δουλειά στη Γερμανία ως δάσκαλο ενώ ήταν διαφωτιστής στην περίοδο της "εφταετίας".
Δε μπορώ να γνωρίζω ούτε για το αν έδινε χωρίς καμιά διαδικασία έργα στο παρελθόν ο Τασιόπουλος ούτε αν ήταν διαφωτιστής στην περίοδο της χούντας.
Αυτό που όλοι παρατηρήσαμε είναι ότι όταν του δόθηκε ο λόγος δεν απάντησε επί της ουσίας των όσων είπε ο Ματσούκας αλλά με έδειξε να το προσπερνάει μετερχόμενος ευφυολόγημα περί αυτογνωσίας.
Θα δείτε την απάντηση του Τασιόπουλου σε επόμενη ανάρτηση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τόσο εγώ αλλά και πολλοί συνδημότες μας δεν συμφωνούν με ορισμένους που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, πώς ο μεν Τασιόπουλος είναι κακός που έδινε έργα στα χαρτιά επί Δημαρχίας του, ενώ ο Ματσούκας είναι καλός και συνεπείς που τα έπαιρνε από το Τασιόπουλο, και φυσικά κέρδιζε από αυτή την συναλλαγή , αλλά εις βάρος του φορολογούμενου δημότη, και σήμερα του ζητάνε και τα ρέστα, θα στείλω στον κ Εισαγγελέα τις δύο αυτές αναρτήσεις με τα βίντεο για τις δικές του ενέργειες, για να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.