Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γ. Παπανδρέου: Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας

Να «ξορκίσει» τον φόβο των υπουργών για τυχόν αποδοκιμασίες που θα υποστούν αύριο 25η Μαρτίου όπου θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στις παρελάσεις ανά την Ελλάδα επιχείρησε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φρόντισε να «ανυψώσει» το φρόνημα....
όσων αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό και αγωνία το ενδεχόμενο να επαναληφθούν φαινόμενα προπηλακισμών, γιαουρτωμάτων κ.λπ. αντιδράσεων εναντίον τους: «Θα είμαστε κοντά στον λαό. Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν γι' αυτό οι πολίτες», φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «παρά το ότι κάποιοι προσπαθούν να μας περιχαρακώσουν, να μας αποκόψουν από την κοινωνία, από την καθημερινή επαφή μας με τον πολίτη και τα προβλήματά του, εμείς θα επιμείνουμε, θα είμαστε καθημερινά κοντά στον πολίτη, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, θα συνομιλούμε μαζί του και προσπαθούμε από κοινού να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τις δυσκολίες που υπάρχουν».

Είναι η συνέχεια της «γραμμής», η οποία αποφασίστηκε στον πρωινό καφέ της Δευτέρας και που συμπυκνώνεται στη φράση «θα είμαστε παντού, δεν θα μας επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας».

Ωστόσο, όποιος συνομιλήσει με κυβερνητικό στέλεχος, εισπράττει το άγχος για την επικείμενη εθνική εορτή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πόλη της Πάτρας - η οποία παρ' ότι γενέτειρα των Παπανδρέου περνά εξαιρετικά δύσκολα και θεωρείται πλέον για το κυβερνών κόμμα «δύσκολη» - επιστρατεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, καθώς ουδείς άλλος θέλησε να πάει! Παρά ταύτα σε κεντρικό επίπεδο έχει αποφασιστεί και έχει δοθεί η εντολή σε κυβερνητικά στελέχη να μην ορρωδήσουν και να παραστούν σε όποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται με «όποιο κόστος».

kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: