Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μια (βιαστική) αποτίμηση του αποτελέσματος - Μπορεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; / Χ. Μόχλας

του Χ. Μόχλα*
φτώχεια, οι νέοι επέλεξαν με φανατισμό το «ΟΧΙ». Αντιθέτως, οι πλούσιοι, οι βολεμένοι, αυτοί που δεν χτυπήθηκαν από την φτώχεια και τη λιτότητα επέλεξαν το «ΝΑΙ». Παρατηρήσαμε λοιπόν μια ευθεία σύγκρουση που αξίζει να αναλυθεί ώστε να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για την δική μας αριστερά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτές τις ημέρες παρατήρησα πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είτε πήρε καταμερισμό για πολύ βρώμικη επίθεση στο ΚΚΕ(αήθης και μακρυά από την λογική της κριτικής), είτε το έκανε αυτό για να τραβήξει κόσμο από το ΚΚΕ.
Σαν το κομικ Ιζνογκουντ ένα πράγμα.
Το θέμα είναι πως η πολιτική ουσία της θέσης του ΚΚΕ είναι ακριβής και σωστή.Όπως ακριβές ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος(όχι σωστό,αλλά ακριβές),άσχετα αν δεξιοί και αριστεροί καλοθελητές τα θολώσανε και το βαφτίζαν όπως θέλανε.
Το θέμα είναι πως τώρα ξεκινά το δύσκολο και το πραγματικά ταξικό.
Και πλέον εκτίθεστε με άρθρα για το κκε.Τα οποία υπήρξαν τόσο βρώμικα,που πραγματικά αν δεν γνώριζα κάποιους από την Ανταρσυα να δω πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με λογική που απορρίπτουν την σαπίλα που γράφτηκε, θα έλεγα ότι έχετε χρέωση τον πόλεμο στο κκε.
Ειδικά μετά το κείμενο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ καλό θα είναι να βάλετε άλλο στόχο στην πολιτική σας σκέψη.Ίσως και δράση.

Ο κόσμος που ψήφισε όχι έμεινε εκτεθειμένος μετά από 15 ώρες από τον Συριζα. Το θέμα είναι αυτός ο κόσμος να αντιληφθεί τι είναι η ΕΕ και τι έρχεται,να οργανωθεί.Έχει φάει πολύ παπά ο λαός απο τον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από εσας σιγοντάρατε με σθένος.

Δύναμη από δω και πέρα και πετάξτε τις φιλοσυριζα (στελεχικές)_ δυνάμεις εκτός.
Επίσης ο ΑΣΤΕΡΙΞ είναι πολύ καλύτερο πρότυπο από τον ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ.
Γεια σας.

gus