Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Αποτελέσματα τμημάτων


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΒΟΡΡΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 81 – 39
Παπαδόπουλος Σαμψών (προπονητής) – Τσάτσας, Στογιαννόπουλος 8 (2/3π), Πουρλιοτόπουλος 15, Μπαλιάκας 7, Αβραμίδης 6, Παπαγερίδης 5 (1/3π), Νικολόπουλος 19 (3/3π), Χαραλαμπίδης 11, Ανθυπατόπουλος, Αλεξόπουλος 10.
Στο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στο ΒΟΡΡΑ, τη δεύτερη ομάδα της Έδεσσας ο ΓΑΣ νίκησε πολύ εύκολα με 81 – 39. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που οι παίκτες της ομάδας μας δεν είχαν βρει το ρυθμό τους, στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί και με όπλο την πολύ πιεστική άμυνα κατάφεραν να διευρύνουν συνεχώς τη διαφορά και στο τέλος με τρίποντο του Νικολόπουλου πήραν τη νίκη με υπερδιπλάσια διαφορά πόντων από τον αντίπαλό τους. Η νίκη αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση για τη φετινή χρονιά και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, μοιράζοντας το χρόνο, είχαν συνολικά πολύ καλή απόδοση δίνει το δικαίωμα στους συντελεστές αυτής της ομάδας να πιστεύουν ότι στο τέλος θα έρθει κάτι πολύ καλό αρχής γενομένης από το ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πιερικό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Σάββατο 2 Φεβ 008 , ώρα 19.00
ΔΑΚ Κατερίνης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ (4ος Όμιλος)
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 54 – 49
Λευκόπουλος Μανώλης (προπονητής), Παντοφλίδης 9, Κυριακού 1, Αλμπάνης 15(2/3π), Πασχαλιώρης Γ. 14, Βαρσαμόπουλος, Θεοδούλου 6, Καραγιάννης Ε. 2, Ζήνας 2.
Στο τοπικό ντέρμπι με τη Μελίκη οι έφηβοι του ΓΑΣ παρά την πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάνοντας στο τέλος με 53-49. Ο αγώνας παρά την πολύ καλή συνολικά εμφάνιση της ομάδας, κρίθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες μας δεν βρήκαν λύση απέναντι στην άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο η Μελίκη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3 – 0

Χατζησταύρου Θωμάς (προπονητής) Σιδηροπούλου Ι. Κούγκα, Θεοδωρακοπούλου, Κολλίνα, Γιαννοπούλου, Καμπάκη, Καρασαρλή, Σωτηριάδου, Σοκολάρη, Χόκια,
Οι μικρές του ΓΑΣ στον αγώνα του Σαββάτου στην Κατερίνη δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Αρχέλαο. Τα κορίτσια μας επηρεασμένα και από τις ελλείψεις μόνο στο τρίτο σετ κατάφεραν να δείξουν μέρος από τις δυνατότητές τους κόντρα σε έναν πολύ πιο έμπειρο αντίπαλο αφού τρεις από τις παίκτριες του έχουν συμμετοχές και στην ομάδα των γυναικών. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσουν τα κορίτσια παραστάσεις και εμπειρίες αφού πάρα πολλές από αυτές ξεκίνησαν το βόλεϊ μόλις πριν από λίγο καιρό. Ασφαλώς ο προπονητής τους κ. Χατζησταύρου θα έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια, βασιζόμενος στη δική του εμπειρία αλλά και στη διάθεση των κοριτσιών που άρχισαν να στελεχώνουν το τμήμα, μέσα από την πολύ δουλειά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθούν νέες αθλήτριες που θα συνεχίσουν την προσπάθεια που γίνεται στα μεγαλύτερα τμήματα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ –
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3 – 1
Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) – Στογιαννοπούλου, Γελαστοπούλου, Παπαδοπούλου Ξ. Περηφανοπούλου, Θεοδωρακοπούλου, Παπαδοπούλου Ε. Δέλα, Ζγκούρα (λίμπερο)
Στον αγώνα του Σαββάτου, που ήταν και ο τελευταίος επίσημος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι νεάνιδες του ΓΑΣ ηττήθηκαν στα Γιαννιτσά από τις κοπέλες του Μ. Αλέξανδρου με 3 – 1 σετ. Στο συγκεκριμένο αγώνα οι κοπέλες μας έχασαν στις λεπτομέρειες και όχι γιατί οι αντίπαλες τους ήταν καλύτερες αλλά γιατί για μια ακόμη φορά απέναντι στην ομάδα των Γιαννιτσών εμφανίστηκαν κουμπωμένες, υπερτιμώντας τον αντίπαλο, γεγονός που τις ανάγκασε να οδηγούνται σε πάρα πολλά εύκολα λάθη τεχνικής και τακτικής που στοίχιζαν στο τέλος των σετ που χάθηκαν.
Παρόλα αυτά όμως η ομάδα των νεάνιδων τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την ομάδα των Γιαννιτσών που προκρίθηκε για την επόμενη φάση, γεγονός που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους υπεύθυνους της ομάδας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αφού με βασικό εφόδιο το νεαρό της ηλικίας, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τον κ. Αργύρη Μυλωνά οι κοπέλες μας έχουν τη δυνατότητα πολύ γρήγορα να φθάσουν στην κορυφή.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1 – 3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
Α.Σ. ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3 – 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: