Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 18η αγωνιστική Δεσκάτη - Αλεξάνδρεια 0-0

Με λευκή ισοπαλία έφυγε από την Δεσκάτη η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Αλεξιάδη χωρίς να πιάσουν σημαντικά επίπεδα απόδοσης έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία δύσκολη έδρα.
Χαρακτηριστικό του αγώνα της Κυριακής ο δυνατός άνεμος που φυσούσε σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ο οποίος επηρέασε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού και των δύο ομάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια έχοντας κόντρα τον άνεμο δεν μπόρεσε να δείξει και πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο επιτρέποντας στους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε και οι πράσινοι έχοντας την εύνοια του ανέμου κατάφεραν και ισορρόπησαν τον αγώνα παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Έλαμψαν με την απουσία τους οι τρανταχτές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και φυσικά το γκολ. Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Αλεξάνδρειας Χαρίσης ο οποίος με την εμφάνισή του αυτή ουσιαστικά διόρθωσε τα δύο λάθη του του προηγούμενου αγώνα και απέδειξε πως διαθέτει ταλέντο και πλούσιες ικανότητες κάτω από τα δοκάρια.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαρτσαμπαλίδη από την Πιερία καθώς και των δύο βοηθών του Βασιλειάδη και Μπλέτσιου.
Φάσεις
20’: Φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Αθ. Ράντζα, ο Χαρίσης που ελέγχει την φάση διώχνει αποτελεσματικά σε κόρνερ.
29’: Μπαλιά του Αδαμαίδη με στόχο τον Γκουραμάνο, ο δεύτερος επιχειρεί το πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας του Χαρίση.
43’: Κεφαλιά του Φάκκα της Αλεξάνδρειας με την μπάλα να περνάει ξυστά έξω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.
78’: Σέντρα του Αθ. Κουτούλα, ο Σαββίδη κάνει την κοντινή προβολή και ο Χαρίσης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
79’: Η Αλεξάνδρεια φτάνει μία ανάσα από το γκολ με τον Καφέ να εκτελεί περίτεχνα το φάουλ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια της εστίας του Αθανασόπουλου που απλά παρακολουθούσε την φάση.
83’: Μεταβίβαση της μπάλας από τον Σαββίδη στον Σωτήρη, εκείνος πιάνει το σουτ και ο Χαρίσης αποκρούει για ακόμα μία φορά.
Διαιητής: Τσαρτσαμπαλίδης (Πιερίας, καλός)
Βοηθοί: Βασιλειάδης - Μπλέτσιου (Πιερίας, καλοί)

ΔΕΣΚΑΤΗ: Αθανασόπουλος, Κ. Ράντζας (52’ Αθ. Κουτούλας), Κακούσιος, Κότιτσας, ΛΑΜΑΡΗΣ, Χατζηρούμπης (68’ Αν. Κουτούλας), ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Αδαμίδης, Γκουραμάνος (48’ Χ. Κουτούλας), ΣΩΤΗΡΗΣ, Χ. Ράντζας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΧΑΡΙΣΗΣ, Παπαδόπουλος, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Φάκκας, Βαλδήρ (68’ Ντάμτσιος), Πέικος, Αθανασιάδης, Σαλτουρίδης, Καφές (87’ Λαμπριανίδης), Παππάς (74’ Λιάσκος), ΔΟΥΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: