Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Καταγγελία Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του

Την απόπειρα χρηματισμού του για επηρεασμό της ψήφου για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης με το ποσό των δύο έως τριών εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που το πιστοποιεί και έχει κατατεθεί εδώ και....
15 μέρες τουλάχιστον στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τηλεοπτικών καναλιών μέχρι στιγμής η Εισαγγελία Αθηνών αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ δήλωσε πριν λίγο ότι έδωσε το όνομα του προσώπου που πήγε να τον δωροδοκήσει στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια."Η δικαιοσύνη γνωρίζει" υποστήριξε ο Τέρενς Κούικ.

"Υπάρχουν τα στοιχεία στον Εισαγγελέα εδώ και 15 μέρες πρόκειται για γνωστό πρόσωπο σε οικονομικούς κύκλους" πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης και όπως είπε έχει δώσει κατάθεση στον Εισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιωτόπουλο και έχει γνώση και ο κ. Ντογιάκος. "Είναι πολύ σοβαρό το υλικό κυρίως το ηχητικό" είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και σαφέστατα κατήγγειλε ότι η απόπειρα δωροδοκίας του έγινε με ξεκάθαρο σκοπό "να έχει θετική ψήφο στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας". Είχε ενημερώσει όπως είπε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι είναι "ανατριχιαστικό το υλικό" που αφορά "ποσό 700.000 σαν πρώτη δόση σε ρευστό, διακανονισμός των δανείων στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστικές εταιρείες. Το ποσό συνολικά αφορά δύο εώς τρία εκατομμύρια ευρώ."

«Έχω δει προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή» κατήγγειλε αρχικά στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε ότι τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα. "Δεν είναι υποχρεωτικό αυτός που επιχείρησε να δωροδοκήσει να είναι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά από τους επιχειρηματικούς κύκλους". Στη συνέχεια ο ίδιος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τον οποίο αφορούσε η καταγγελία του Λάκη Λαζόπουλου παρενέβη τηλεφωνικά και επιβεβαίωσε την καταγγελία.


"Τα όσα ακούσαμε από τον Π. Χαϊκάλη δίνουν μια δραματική τροπή στην υπόθεση πιέσεων που δεν είναι πλέον πιέσεις αλλά απόπειρα χρηματισμού ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ για την προεδρική εκλογή. Αποκαλύπτεται σήμερα ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία" είπε σε τηλεφωνική παρέμβασή του ο Πάνος Σκουρλέτης.










πηγή: Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: