Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ: ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ; ΑΡΧΙ...Σ;

Του
Γ. Οουρσουζίδη*
Πρόσφατα ο Γρ. Ψαριανός απεκάλεσε Πελάτες και Μαλάκες τους "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ανά την Ελλάδα.
Ιδού μια περιληπτική απάντηση.

Απρόσμενα χαμηλού επιπέδου ο εκ του ασφαλούς μονόλογος του Ψαριανού!
Οι Αγανακτισμένοι είναι ότι...
πιό αυθόρμητο αυτοοργανώθηκε μετά το 1973 στο Πολυτεχνείο. Εκεί μαζεύονταν άνεργοι, νέοι, γέροι, δημόσιοι υπάλληλοι, έχοντες εργασία από κάθε είδους επάγγελμα, αλλά πολλοί είναι ψηφοφόροι όντως αυτών που απευθύνονται οι μούτζες.
Αυτό αγαπητέ Ψ. γιά να το κάνεις (να μουτζώσεις τον επιλεγμένο σου) θέλει κότσια, ενδόμυχα αυτοεξευτελίζεσαι!!
Είναι το ύστατο χαίρε της Ελληνικής απόγνωσης, αισθήματος προδοσίας, ντροπής, αδικίας, οργής, αγανάκτησης, προσωπικής λύτρωσης, προδοσίας κ.λ.π.
Η μούτζα είναι σαν τις ακτίνες του ήλιου που άν έχεις πολιτικό φιλότιμο μέσου όρου, σε καίνε.
Σε φαντάζομαι Ψ. να κοιτάς τις συγκεντρώσεις και από κομματική μόνιμη και ανίατη τύφλωση να βλέπεις τους Πελάτες ή τους Μ...ς αλλά φευ να μην αντιλαμβάνεσαι το αντιλαμογιοκομματικό ωστικό κύμα της φτωχής ΜΟΥΤΖΑΣ!!!
Είναι συγκλονιστικό αλλά και αναμενόμενο για διακομματικά υβρίδια πολιτικών που επέπλευσαν αυτά και οι ανεπαρκείς γόνοι τους από το 1974 και μετά. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι οι Μούτζες απευθύνονται σε όλους σας και ο καθένας εισπράτει νοερά τόσα δάχτυλα όσα του αναλογούν σε χέρια (δηλ. δάχτυλα διαιρεμένα με το ΠΕΝΤΕ - απλή αριθμητική!!).
Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο απλός πολίτης που δεν διαβιεί στις παρυφές της πολιτικής εξουσίας, ΔΕΝ έχει ούτε μαχαίρι ούτε καρπούζι, έχει μόνο τα χέρια του, ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
Ο δε συνδυασμός ανοικτών των τρεμάμενων δακτύλων των χεριών με την με παύσεις ΙΑΧΗ Κλ...ς, θεωρώ ότι είναι ο τελειώτερος επικείδιος του άθλιου πολιτικού συστήματος που ζήσαμε μέχρι σήμερα αλλά και ζούμε και που αναλογικά έχουμε τις ευθύνες ΟΛΟΙ ΜΑΣ). Ένας καλός μελωδός θα το έκανε μεγάλη επιτυχία, με την προυπόθεση βέβαια να ακούγεται στα καθυστερημένα κομματικά συμπόσια και σαν ηχητική υπόκρουση ανάλογων μονολόγων τζακοφόρων ψευδοκουλτουριάρικων
(όπως ο Ψ.)
Οι λευκοί και άκυροι ψήφοι που κατά καιρούς δίνουν οι Πελάτες και οι Μ...ς στις εκλογές, ΔΕΝ είναι εξαρτώμενοι από τους αλχημιστικούς εκλογικούς νόμους των κάθε φορά κρατούντων. Η ψήφος όλων μας ή μη ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με τις συνέπειές της βέβαια. Απλή λογική επιπέδου Δημοτικού σχολείου αγαπητέ Ψ. Διάλεξες λάθος τρόπο να Ψαρέψεις ψήφους, το αντίθετο μάλιστα!!!

Εκτιμώ όμως ότι θίγει ο Ψ. δεν θα έπρεπε να τον απασχολούν ιδιαίτερα. Αυτά έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους ανεπιστρεπτεί!!! Οι κατά Σουφλιά παπαρολογίες δεν παράγουν πολιτική. Το κωμικοτραγικό είναι να σε ψηφίζει, να σε στηρίζει, να σε μουτζώνει και τελικά να σε γκρεμίζει ο Πελάτης και ο Μ...ς. Τότε εσύ τι θα είσαι; Προφανώς ο ΑρχιΠελάτης και ό ΑρχιΜ....ς, αφού η βάση σου είναι τέτοιας ποιότητας!!!
Επειδή δεν θεωρώ ότι είμαι Πελάτης ή Μ....ς, θα ήθελα ο σημερινός βουλευτής (που από παρθενογένεση είναι άμοιρος ευθυνών όπως περίπου εμφανίζεται και ο Ψ.) να απευθυνθεί σε εμένα τον απλό πολίτη και ΧΩΡΙΣ να ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, δημόσια να μου απαντήσει ευθαρσώς σε μερικές από τις άπειρες απορίες που έχω από το 1974 τουλάχιστον (έχω άποψη αλλά θέλω και την άποψη και κάποιου που πιθανά να έχει ψηφοφόρους Πελάτες ή Μ...ς).
1. Τι είναι βουλευτής; Θα πρέπει να είναι επάγγελμα ή λειτούργημα; Γιατί στην πλειοψηφία τους είναι πλούσιοι, όπως και η κάθε φορά μικρή-μεσαία ή μεγάλη πολιτική πυραμίδα που τους στηρίζει;
2. Τι είναι ο πελάτης ή ο Μ...ς; Πως ανέχεται ο πολιτικός να τον ψηφίζουν τέτοιοι; Τι είναι ανοχή;
3. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών είναι Νομικοί, Γιατροί, Μηχανικοί, Ηθοποιοί και Δημοσιογράφοι; Ποιά η αναλογία τους με την αντιπροσώπευση στη βουλή των παραγωγικών τομέων του πρωτογενούς τομέα;
4. Τι είναι Δημοκρατία; "Κρατεί" ο Δήμος στην εποχή μας;
5. Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση με τόσους Πελάτες και Μ...ς; Ή πρέπει να ξηλωθεί εκ βάθρων η σαθρή δομή ΟΛΩΝ των κομμάτων;
6. Τι είναι πατρίδα; Υπάρχει σήμερα; Είναι χωράφι ή Έννοια;
7. Γιατί οι λέξεις άλλαξαν; ΔΟΥΛΕΙΑ σε ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε ΔΟΣΗΜΟ, ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ σε ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ σε ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ κ.λ.π. Η έννοιά τους περέμεινε η ίδια;
8. Γιατί τα μικρά κόμματα διασπώνται σωρηδόν; που οφείλεται;
9. Τι είναι προοδευτικός, αριστερός, δεξιός, κεντρώος, φασίστας, ακραίος,
αντιπολίτευση, εκλογές, κοινονικές τάξεις κ.λ.π. ;
10. Γιατί κατέρρευσαν τα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού;
11. Τί είναι συνδικαλισμός; Υπάρχει σήμερα;
12. Τι είναι κόμμα; Ποοι οι πελάτες τους και τι αγοράζουν ή εξαγοράζουν;
13. Τι είναι πολιτικό κόστος και τι πολιτικό φιλότιμο;
.και χιλιάδες άλλες παρόμοιες απλές ή πιό δύσκολες αλλά με τους πολιτικούς ταγούς μας ανεπαρκείς να τις διαλεχθούν και απαντήσουν.

*πολιτικός μηχανικός, αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: