Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Να απολυθούν τα πλαστά πτυχία και να συλληφθούν πάραυτα οι εθνικοί εργολάβοι και προμηθευτές, οι φακελλάκηδες κλπ- Είστε;

Τα καθεστωτικά παρτάλια σήκωσαν μεγάλη φασαρία για τα λεγόμενα «πλαστά πτυχία» που κατέχουν ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και εξ αιτίας αυτών διορίστηκαν στις θέσεις που κατέχουν σήμερα. Ο θόρυβος είναι υποκριτικός και όλα όσα μεταδίδουν είναι ψέματα ολκής.
Ναι, υπάρχουν πλαστά πτυχία, παραποιημένα πτυχία, «πέτσινα» και «μουσαντένια» πτυχία και αυτό είναι κοινό μυστικό εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων αυτών διορίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και όλοι τους αποτέλεσαν πελατεία .....
βουλευτών αυτών των κομμάτων.
Έ, είναι εκνευριστικό να μιλάει ο Μητσοτάκης για αυτές τις καταστάσεις ο οποίος ηγείται της παράταξης που διαχρονικά υπηρέτησε αυτή τη νοσηρή κατάσταση και οι Πασόκοι που την πήραν και την έκαναν …επιστήμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑς έρχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υπαρκτό και δύσκολο. Το πόπολο απαιτεί «αίμα», δηλαδή απολύσεις και καταστροφή όλων όσοι παρανόμησαν. Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής και ιδιαίτερα ο ΣΚΑΙ το αναγάγουν σε μείζον ζήτημα τώρα ενώ επί χρόνια το «έθαβαν». Ο στόχος τους είναι να προκαλέσουν φθορά στην κυβέρνηση που αμήχανη παρακολουθεί αυτή την κατάσταση.

Το θέμα είναι απλό. Εφόσον οι κυβερνώντες διαπιστώνουν το πρόβλημα και θέλουν να το αντιμετωπίσουν ετοιμάζονται να το λύσουν. Βρίσκουν την λύση και μετά αρχίζουν τις δηλώσεις και ενημερώνοντας τον κόσμο περί τίνος πρόκειται. Είναι προφανές ότι δεν ευθύνεται ο Σύριζα για το θέμα αυτό οπότε θα έχει εύκολο έργο. Εδώ όμως παρατηρούμε ότι τα τζιμάνια της κυβέρνησης για ακόμα μια φορά έβαλαν αυτογκόλ επικαλούμενοι τον νόμο Γιαννάκου και το θεσμικό πλαίσιο.

Επί της ουσίας. Η κυβέρνηση πρέπει να απολύσει όλους τους υπαλλήλους που διορίστηκαν με πλαστά στοιχεία. Αρκεί να υπάρχει διαπιστωτική πράξη της πλαστότητας. Δεν χρειάζεται δικαστήριο και δικαστική απόφαση.
Παράλληλα και ταυτόχρονα θα πρέπει να εφαρμόζει την ίδια τακτική αφού πρώτα αναθεωρήσει το νομικό πλαίσιο, προς όλους όσοι είναι μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου, προς όλους τους εργολάβους που πήραν μεγάλα και μικρά δημόσια και δημοτικά έργα. Προς όλους τους προμηθευτές των νοσοκομείων. Προς όλους αυτούς τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων που χρόνια τώρα παίρνουν φακελάκι και είναι σε όλη την πιάτσα γνωστοί, προς όλους τους υπαλλήλους των πολεοδομιών που έχουν γίνει πάμπλουτοι και βέβαια προς όλους τους υπαλλήλους των εφοριών που έφαγαν με χρυσά κουτάλια.


Αυτά είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι γνωστά σε όλους τους δημοσιογράφους των βοθροκάναλων, τους βουλευτές των κομμάτων που εξαθλίωσαν το λαό χρόνια τώρα, σε όλους τους Συριζαίους που σήμερα κυβερνούν. Άντε να δούμε, θέλετε την ίδια αντιμετώπιση ή θέλετε να κάνετε τους μάγκες και τους σκληρούς μόνο στους δημόσιους υπαλλήλους γιατί απλά θέλετε να διαλύστε τον δημόσιο τομέα που ναι, έχει πλείστες όσες παθογένειες αλλά αντί να τον διορθώσουμε εσείς θέλετε να τον διαλύστε και να εκχωρήστε το έργο του στους ιδιώτες.

-Και στην τελική, όλοι αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο από το 1950 ως σήμερα είχαν πτυχία και μεταπτυχιακά στις ΗΠΑ και στη Γερμανία (βλέπε Σημίτης) και τα έκαναν μαντάρα. Α σιχτίρ δηλαδή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: