Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΕΕΡΦΑ Πέλλας για την παρουσία του συμμορίτη Κασιδιάρη στα Γιαννιτσά - Καλούμε το λαό να απομονώσουν τους φασίστες

Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής ξεθάρρεψαν και προκαλούν. Ο πυρήνας της συμμορίας στην Πέλλα κάλεσε και φέρνει τον Κασιδιάρη στα Γιαννιτσά την Δευτέρα και ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Η ΚΕΕΡΦΑ Πέλλας αντιδρά και .....
καλεί αφενός τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στην συνέντευξη του συμμορίτη, του ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης και αφετέρου καλεί τον λαό να απομονώσει τους φασίστες.

Αναλυτικά:


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 6/9/2015
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

                Με μια ανοιχτή φασιστική πρόκληση η ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή πρόκειται να δώσει δήθεν «συνέντευξη τύπου» στα Γιαννιτσά σε ξενοδοχείο της πόλης την Δευτέρα 7/9,  παρουσία του επικεφαλής των δολοφονικών της ταγμάτων εφόδου, Κασιδιάρη.
Οι φασίστες της χ.α ενόψει της δίκης τους που είναι σε εξέλιξη, επιχειρούν να κοιμίσουν το πολιτικό σύστημα παίζοντας το παιχνίδι του νομιμόφρονα πολιτικού σχηματισμού, αναμένοντας να αρπάξουν την ευκαιρία στο επόμενο κενό εξουσίας. Όμως το αντιφασιστικό κίνημα που τους έστειλε στη φυλακή είναι παρών και δεν πρέπει να δώσει ούτε σπιθαμή νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής ώστε να ανασυγκροτηθεί πολιτικά και οργανωτικά.

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν,  τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των Αιγύπτιων ψαράδων, τις χιλιάδες νυχτερινές δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες, το πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας με την ανοχή ή και συνδρομή της αστυνομίας. Δεν ξεχνάμε ότι οι ναζί της Χρυσής Αυγής είναι οι πιο άθλιοι υπηρέτες των επιχειρηματιών. Αυτοί που έστησαν διασπαστικό κίτρινο σωματείο στη Ζώνη του Περάματος για να σπάσουν τα μεροκάματα και να διαλύσουν την συνδικαλιστική συλλογική οργάνωση των εργατών. Δεν ξεχνάμε ότι τα χέρια τους στάζουν αίμα υποστηρίζοντας τραγωδίες όπως αυτή του μικρού Σύριου τρίχρονου Αϊλάν, που έμελε να γίνει σύμβολο της προσφυγικής κρίσης.

Οι ναζί δεν χωράνε στη Βουλή και στις γειτονιές μας. Είναι ώρα να συνεχίσει η δίκη χωρίς άλλα εμπόδια και να μπούνε βαθιά στη φυλακή για να πληρώσουν για τα ατέλειωτα εγκλήματα που διέπραξαν με την κάλυψη των Μπαλτάκων της ΝΔ και της ΕΛΑΣ. Οι μεθοδεύσεις για να πέσουν στα μαλακά συνεχίζονται με αποφυλακίσεις των τραμπούκων που πρωτοστάτησαν στις επιθέσεις στο Πέραμα και το Κερατσίνι και των ηθικών αυτουργών-βουλευτών που τους καθοδήγησαν.

Σε λίγες ημέρες, στις 14 Σεπτέμβρη στην πόλη μας, θα έχουμε στον ομαδικό τάφο, το μνημόσυνο των 120 συμπολιτών μας που εκτελέσθηκαν πριν 71 χρόνια από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες, πολιτικούς προγόνους των χρυσαυγιτών. Η παρουσία του Κασιδιάρη στην πόλη μας λίγες μέρες πριν, είναι καθαρή πρόκληση και προσβολή της μνήμης τους.

Καλούμε τα τοπικά ΜΜΕ να απομονώσουν τους φασίστες και ΚΑΝΕΝΑΣ να μην τους νομιμοποιήσει με την παρουσία του.

Καλούμε το λαό της πόλης μας να ορθώσει τοίχος ψηλό απέναντι στους προκλητικούς τραμπούκους φασίστες της χρυσής αυγής, ματαιώνοντας τα σχέδιά τους να ενδυθούν την προβιά πολιτικού κόμματος.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ συνδικάτα, φορείς, αντιφασιστικές κινήσεις, εργαζόμενοι, νέοι και νέες της πόλης, να φράξουμε το δρόμο στους φασίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: