Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Αριστερή Πλατφόρμα-Λαϊκή Ενότητα: Επανάληψη του σχεδίου ΣΥΡΙΖΑ ή ρήξη για την ανατροπή; - Τ. Τσίτσος*

του Τάκη Τσίτσου*
βάρος πρώην συντρόφων (και υπουργών!) του και κήρυξε εκλογές (με λίστα), η Αριστερή Πλατφόρμα άρχισε να διαφοροποιείται οργανωτικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αποχαυνωμένος και εγκεφαλικά αυνανισμένος νεοέλληνας ραγιάς, ψηφίζει σύμφωνα με τα πρότυπα που του σερβίρουν τα διεφθαρμένα και καταχρεωμένα τσοντοκάναλα. Οι εκλογές είναι τα καλλιστεία του ευρω-πέου δούλου, η πασαρέλα του κάθε λοβοτομημένου κηφήνα που διαμαρτύρεται ότι του κλέβει την εργασία ο κάθε ξένος, όταν αυτός ο ίδιος πίνει την φραπεδιά με τα μπόλικα παγάκια και κάνει οφθαλμόλουτρο για εξασφαλίσει την βραδινή χειρονακτική του εκτόνωση.
Ποιο θα ήταν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπήρχε η νεανική και γοητευτική φάτσα του Τσίπρα; Πιθανότατα, να μην ξεπερνούσε το 12 με 15%.
Ποιο θα ήταν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, με αρχηγό τον Κασιδιάρη; Πιθανότατα, να έφτανε το 17% που έπιασε στον Δήμο Αθηναίων.
Ποιο θα είναι το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας; Πιθανόν, κάτω από το 7%. Η φάτσα του Λαφαζάνη δεν πουλάει, δεν έχει το στυλάκι του Χολυγουντιανού σταρ, δεν έχει γυμνασμένους κοιλιακούς, δεν πηγαίνει κρουαζιέρα στην Μύκονο.
Δώσε στον μαλάκα τον ευρωλιγούρη θέαμα, καραγκιοζιλίκια και χλιδή και στήσε τον στα τέσσερα.
Όπως και να έχει, καλές επικύψεις στην Μέρκελ, καλή μας "απόλαυση" το νέο μνημόνιο, τα νέα προαπαιτούμενα και την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Μπόμπολα (ΠΟΤΑΜΙ).