Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Ο στρατός αναγνωρίζει τις υπηρεσίες του Σπάρτακου και στήνει αυτί.. / video

H νέα σειρά των φαντάρων έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετές μέρες και αυτό που συνάντησε σε πολλά στρατόπεδα της χώρας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, στα όρια του τριτοκοσμικού. 
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος ενήργησαν άμεσα και μετά από δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε...
πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Οι αντιδράσεις σε αυτή την δυναμική παρέμβαση του Σπάρτακου ήταν άμεσες. Από το σάητ του ακροδεξιού στόχου μέχρι τα ρεπορτάζ του onalert που αναφέρει ότι ο στρατός έχει δημιουργήσει κανονικό δίκτυο ανθρώπων για να παρακολουθεί τις αποκαλύψεις του Σπάρτακου και να παρεμβαίνει.

Ταυτόχρονα σε ένα άλλο μέτωπο, προετοιμάζεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην επέμβαση στην Συρία. Θα μιλήσουμε για τους συγκεκριμένους σχεδιασμούς, καθώς και για τα πλάνα για διεθνείς υπερεθνικούς στρατούς. Μισθοφόρων και όχι μόνο. 
Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης και στην επικοινωνία ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: