Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

VIDEO- Ο Λαφαζάνης "αδειάζει" τον εαυτό του- Θεαματική η κωλοτούμπα του



Δείτε το βίντεο. Είναι θλιβερό να αναγκάζεται ο Παν. Λαφαζάνης να αναγκάζεται να κάνει κωλοτούμπες μετά από τις πιέσεις που δέχεται από την ηγετική ομάδα. Ενώ στο...
βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι λέει σαφώς πως δεν είναι έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει βγαίνει μετά από κάποιες ώρες και κάνει δηλώσεις "αδειάζοντας" τον εαυτό του.
Κρίμα.

"Ορισμένα ΜΜΕ δυστυχώς και το λέω αυτό με μεγάλη μου θλίψη απομόνωσαν μια φράση από μια ολοκληρη τοποθέτηση μου σε σχέση με τις δυνατότητες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για να βγούν εσφαλμένα, διαστρεβλωμένα και παραμορφωμένα συμπεράσματα. Εγώ το αντίθετο ακριβώς είπα.
 Είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μια πολύ σοβαρή και πολύ επεξεργασμένη προσπάθεια για να μπορέσει να κυβερνήσει θετικά και αποτελεσματικά τη χώρα.

Διευκρίνισα ότι εμείς δε κοροϊδεύουμε τον κόσμο όπως έκαναν εως τώρα όλες σχεδόν οι αξιωματικές αντιπολιτεύσεις που έλεγαν πως έχουν τη μαγική συνταγή για να λύσουν μεμιάς όλα τα προβλήματα της χώρας. Αυτό έκανε και ο κύριος Παπανδρέου προεκλογικά και μας έλεγε "λεφτά υπάρχουν".
Το ίδιο έκανε και ως αξιωματική αντιπολίτευση ο κύριος Σαμαράς που ήταν κατά του μνημονίου και όταν συμμετείχε στην κυβέρνηση έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα και έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών".
Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπόσχεται τον ουράνο με τα άστρα, αλλά υπόσχεται ότι παρά τις δυσκολίες μια κυβέρνηση της αριστεράς θα δώσει ελπιδα και προοπτική στον τόπο".


Διχασμένη πολιτική προσωπικότητα ο Λαφαζάνης σε μεγάλη πίεση κάνει ....παπαριές

Δεν υπάρχουν σχόλια: