Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η Δούρου, η κουλτούρα της Αριστεράς και βία - Μαζέψτε την, σας εκθέτει

Ιδού η δέουσα συμπεριφορά ενός αριστερού
".... θεωρούμε ύβρη προς την ιστορική μνήμη να συλλαμβάνονται και να σέρνονται σε δίκη, οι τρείς εργαζόμενοι συνδικαλιστές στη Θεσσαλονίκη, με την αστήρικτη και υποκριτική κατηγορία της "παράνομης βίας"  ".
Το παραπάνω απόσπασμα περιλαμβάνεται στη διακήρυξη διαμαρτυρίας η οποία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φαίνεται ότι ποτέ δεν πρόκειται να υπογράψει η Ρ. Δούρου μιας και δηλώνει ότι είναι εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Η κ. Δούρου επανεμφανίζεται για...
δεύτερη φορά και μας εκνευρίζει υποστήριζοντας θέσεις που καμιά σχέση δεν έχουν με κόμματα και κινήσεις που έχουν τη φιλοσοφία του κινηματικού μέσα τους. Η Δούρου που είναι της λογικής ότι οι αστυνομικοί παράγουν κοινωνική υπεραξία θεωρεί ότι οι αντιδράσεις των απολυμένων, των εξαθλιωμένων, των πεινασμένων έναντι όσων θεωρούν υπευθύνους είναι εκτός της κουλτούρας της Αριστεράς.
Ναι, είναι. Είναι εκτός λογικής της ΔΗΜΑΡ για παράδειγμα και γι αυτό τόσο καιρό καταδικάζει τους αγανακτισμένους, τις πλατείες, του γιούχα που έκανε ένας λαός εναντίον Πασόκων βουλευτών που ψήφιζαν τα πρώτα Μνημόνια. Ή μήπως ξέχασε ότι τότε σε κείνα τα γιούχα συμμετείχαν και μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Η Δούρου επιχειρεί να δείξει ένα προφίλ σοβαρότητας αλλά αυτό που καταφέρνει είναι να φαίνεται σοβαροφανής και να εκθέτει το χώρο της. Γιατί, μόνο ως σοβαροφανές μπορεί να είναι αυτό που υποστηρίζει η Δούρου ότι η βία δε μπορεί να είναι μέσα στην κουλτούρα καμιάς ευρωπαϊκής χώρας!
Λες και είναι θέμα γεωγραφίας η εξέγερση ή η βία και όχι ταξικών αντιθέσεων. Λες και που ξεσηκώνονται οι Ισπανοί ή οι Γάλλοι είναι εκτός νόρμας που επιθυμεί η Δούρου.
Θα τρελαθούμε με τους νεο-υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ.
Άντε, ταράξτε μας στη νομιμότητα

Και παρεμπιπτόντως να ρωτήσω: Ο Βούτσης, ο Λαφαζάνης και τόσοι άλλοι που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν υπογράψει τη διακήρυξη κατά της δίωξης των τριων συνδικαλιστών αλλά και των 16 συλληφθέντων στο ΑΠΘ δεν έχουν ευρωπαϊκή κουλτούρα και δεν εμπίπτουν στις αριστερές νόρμες της Δούρου;
Τσ, τσ, τσ...

Διαβάστε τις δηλώσεις της Ρ. Δούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα κάθε είδους βία, γιατί η βία δεν είναι μέσα στην κουλτούρα της Αριστεράς και δεν οφείλει να είναι μέσα στην κουλτούρα καμιάς ευρωπαϊκής χώρας» δήλωσε στο Mega η Ρένα Δούρου, όπως αναφέρει το Εθνος της Κυριακής

Real fm
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα κάθε είδους βία, γιατί η βία δεν είναι μέσα στην κουλτούρα της αριστεράς και δεν οφείλει να είναι μέσα στην κουλτούρα καμιάς δημοκρατικής λεγόμενης ευρωπαϊκής χώρας. Ο εντεταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ, υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΟΑΣΑ οι Ελληνες εργάζονται 2017 ώρες ετησίως αντί των 1408 των Γερμανών», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Και συνέχισε λέγοντας πως «δεν είναι ο πρώτος ξένος παράγοντας απ’ αυτούς που υποτίθεται γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Πριν από λίγους μήνες ο Γκρεγκ Ασμουνσεν στέλεχος της ΕΚΤ έλεγε ότι ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι 3 χιλιάδες ευρώ. Εδώ λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα. Αν οι κύριοι δεν γνωρίζουν σημαίνει ότι δεν έχουν καλή πληροφόρηση κι άρα στηρίζουν τα προγράμματα που μας επιβάλλουν σε λάθος δεδομένα, γεγονός πάρα πολύ επικίνδυνο. Αν όμως συνειδητά ψεύδονται τότε ενεργούν βάσει σχεδίου απαξίωσης του δημοσίου τομέα πράγμα εξίσου επικίνδυνο».

2 σχόλια:

Unknown είπε...

δεν βλεπω συντροφε, με αυτα που δημοσιευεις οτι ειπε, κατι μεμπτο.οσο αφορα τις σχεσεις με την αστυνομια, παντα ο συν(κ σημερα ο συριζα)ειχε συνδικαλιστικο τμημα, για τα σωματα ασφαλειας.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας ΑΦΗΣΕΙ Η ΡΕΝΑ καλύτερα ή ας αφήσει τις Μ@λ@κιες !