Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ




Το Σάββατο γιόρταζε η εκκλησία του ΔΔ Πρασινάδας και χοροστάτησε στην λειτουργία ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων παρόντων των βουλευτών της ΝΔ Μ. Χαλκίδη και Ηλ. Φωτιάδη του δημάρχου Πλατέος Φ. Δημητριάδη και μελών της διοίκησης του δήμου.
Αμέσως μετά την λειτουργία εγκαινιάστηκε το πνευματικό κέντρο του χωριού, ένα κόσμημα κατά κυριολεξία,, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία, στην πλατεία του χωριού.
Η αίθουσα αυτή, περίπου 110 τετραγωνικών μέτρων θεμελιώθηκε προ αρκετών ετών και το σύνολο των εργασιών βέβαια έγινε από την παρούσα δημοτική αρχή.
Αφού έκοψαν την κορδέλα ο Μητροπολίτης μαζί με τον δήμαρχο και τον Μ. Χαλκίδη ο αρκετός κόσμος που ήταν στην εκδήλωση μπήκε μέσα στην αίθουσα όπου άκουσε τον κ. Παντελεήμονα να εκθειάζει τον δήμαρχο για την δουλειά του και να του εύχεται να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς να προσφέρει στον τόπο του και στους πολίτες – δημότες.
Από την πλευρά του ο Φ. Δημητριάδης ευχαρίστησε τον μητροπολίτη και είπε ότι θεωρεί αυτονόητο να εργάζεται για το καλό του τόπου και δεσμεύτηκε να συνεχίσει με γοργότερους ρυθμούς. Τέλος, είπε ότι θέλει να ελπίζει ότι η αίθουσα αυτή θα χρησιμοποιείται από τους κατοίκους του χωριού για ευχάριστα γεγονότα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: