Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Όλος ο συρφετός βρίζει την Κωνσταντοπούλου. Γιατί; Αει σιχτίρ ρε...

Τα σκύβαλα του ΠΑΣΟΚ, οι ακροδεξιοί της ΝΔ και οι φιλελέδες του Ποταμιού έχουν εξαπολύσει άγριο κυνήγι εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου όλο το προηγούμενο διάστημα και το οποίο κορυφώθηκε το διήμερο αυτό. Συνεπικουρούμενοι από τα κανάλια της διαπλοκής επιχειρούν να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις, να απαξιώσουν την πρόεδρο της Βουλής και εν.....
τέλει να την οδηγήσουν είτε σε παραίτηση είτε σε εκδίωξη. Ο στόχος είναι εμφανής εδώ και καιρό.

Γιατί άραγε όλος αυτός ο συρφετός επιτίθεται εναντίον της προέδρου της Βουλής; Γιατί; Είναι προφανές ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ότι είναι έστω και μια στο εκατομμύριο να "στηθεί", να δελεαστεί από την διαπλοκή και ως εκ τούτου θεωρείται μη ελεγχόμενη και εξ υπαρχής εχθρός τους. Συνεπώς, πυρ ομαδόν γιατί χαλάει η συστημική σούπα και κινδυνεύουν συμφέροντα.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Κωνσταντοπούλου έχει προσωπική ατζέντα, ότι έχει εμμονές με τους τύπους, ότι ...
Ε, και; Και ποιος δεν έχει από όλους αυτούς που την κατηγορούν; Ποιος δεν έχει από όλους αυτούς που ανέχονται να την κατηγορούν και μάλιστα βρίσκονται στο ίδιο κόμμα, σύντροφοι και καλά; 

Η Κωνσταντοπούλου βγάζει έναν τσαμπουκά και αυτό αρέσει. Καταγγέλει την διαπλοκή και τις μίζες και αυτό αρέσει. Ζητάει με επιμονή (μαζί με άλλους) τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο και αυτό αρέσει. Συμπεριφέρεται το ίδιο στους Μητσοτάκηδες για παράδειγμα όπως και στον τελευταίο βουλευτή της επαρχίας και αυτό αρέσει. Αναβαθμίζει τον άχαρο ρόλο του προέδρου της Βουλής και αυτό αρέσει. Έκανε το κανάλι της Βουλής δελεαστικό στους τηλεθεατές και αυτό αρέσει. Έχει άποψη και αφενός αρέσει και παράλληλα ...φοβίζει.

Η Κωνσταντοπούλου λοιδορήθηκε αυτές τις μέρες με αφορμή τον διάλογο που είχε με έναν συνταγματάρχη των ΜΑΤ έξω από τη Βουλή. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι "και λίγα του είπε". Του μίλησε με υπερβολική ευγένεια και κακώς. Του άξιζε ένα μεγαλοπρεπές μπινελίκι ώστε με την δύναμη της εικόνας να λειτουργήσει σημειολογικά και να υποχωρήσει ο φόβος. Και να πάρει "εκδίκηση" το συλλογικό υποσυνείδητο από τις βάρβαρες εικόνες που έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα όταν βλέπαμε να απωθούνται, να δέρνονται, να δηλητηριάζονται με χημικά διαδηλωτές, βουλευτές, παιδιά, δημοσιογράφοι.

Όλος ο παραπάνω συρφετός υπερασπίζεται την θεσμική τάξη και κάνει κριτική στην πρόεδρο της βουλής διότι δεν απευθύνθηκε στον αρμόδιο υπουργό. Πιστοί στην τήρηση των θεσμών όλοι αυτοί που κυβέρνησαν με ΜΑΤ και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αυτοί που κατέλυσαν κάθε δημοκρατική αρχή, αυτοί που έκαναν προληπτικές συλλήψεις, αυτοί που ποινικοποίησαν την κάθε διαμαρτυρία, αυτοί που φλέρταραν με τους Κασιδιάρηδες και αποθέωναν τους Μπαλτάκους.
Άει σιχτίρ ρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: