Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Γερμανική Ομοσπονδία εφοριακών λέει ΟΧΙ στην αποστολή συναδέλφων τους εφοριακών στην Ελλάδα και εξηγούν τους λόγους. Διαβάστε παρακάτω την μετάφραση απο την επιστολή που βλέπετε ακριβώς δίπλα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
Πληροφορίες της γερμανικής φορολογικής...
 ένωσης (Γερμανικής Ομοσπονδίας εφοριακών)
Γερμανοί αξιωματούχοι φορολογίας στην Ελλάδα;
Η γερμανική ομοσπονδία εφοριακών αποκλείει την ανακοίνωση του σημερινού Ομοσπονδιακού Υπουργού Οικονομικών Δρ Wolfgang Schäuble που προγραμματίζει ανάπτυξη αποστολής 160 εφοριακών υπαλλήλων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό εκπρόσωπο, Τόμας Eigenthaler, στην Ελλάδα δεν υφίσταται πρόβλημα γνώσης για την εκτέλεση της φορολογικής νομοθεσίας, αλλά αναγνωρίζεται πρόβλημα στην πολιτική βούληση για να εφαρμόσει αποτελεσματικά την φορολογική νομοθεσία, για να συλλέγει φόρους και πάνω από όλα για την πρόληψη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής.

Ως εκ τούτου, η βοήθεια από την Γερμανία προφανώς δεν χρειάζεται. Ο επικεφαλής του DSTG δήλωσε ακριβώς τα εξής: «Η Πολιτική παροχής βοήθειας με συμβούλους είναι θετική. Αλλά δεν μπορώ και δεν ξέρω το γερμανικό επιτόπιο προσωπικό τι θα καταφέρει τόσο γρήγορα, δεδομένου του μεγάλου όγκου στις ελλείψεις υποδομών, η αποστολή θα είναι προσανατολισμένη στον αέρα. "προσθέτει ότι η φορολογική ηθική είναι πολύ κακή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το φορολογική ένωση (συνδικάτο, το κλίμα κατά της Γερμανίας είναι πάρα πολύ θερμό. Αυτό προκύπτει από τις διαδηλώσεις, την αρνητική κοινή γνώμη κατά της Γερμανίας, αλλά ιδιαίτερα η παρουσίαση της καγκελαρίου και του υπουργού Οικονομικών στην ναζιστικές στολές.

Ο Ομοσπονδιακός πρόεδρος Eigenthaler δηλώνει : "Δεδομένης της ρευστής κατάστασης που επικρατεί Θα ήθελα να πω ότι ανησυχώ για τη σωματική ασφάλεια των συναδέλφων μου. Ο κίνδυνος επεισοδίων είναι απλά πάρα πολύ μεγάλος. "

Σύμφωνα με τη γερμανική φορολογική ένωση, ο αντίστροφος τρόπος είναι με πολύ περισσότερο νόημα και ουσία. Οι ανοιχτόμυαλοι και με κίνητρα Έλληνες φορολογικοί ελεγκτές - εφοριακοί πρέπει να δούνε τον τρόπο δουλειάς από τους γερμανούς συναδέλφους εδώ στη Γερμανία.

Σε μια διαδικασία πολλών μηνών θα μπορούσαν να αποκτήσουν την τεχνογνωσία εδώ και στη συνέχεια στην Ελλάδα να κάνουν χρήση. Θα έχουν επίσης τη λειτουργία των πολλαπλασιαστών. Αυτή η μέθοδος αφήνει στη χώρα και την αξιοπρέπεια του να κατανοηθεί ορθά ώστε να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου