Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Χ. Ουσουλτζόγλου: Παραληρεί ο Σκουμπόπουλος. Γιατί τώρα;

Απάντηση στην δημόσια παρέμβαση του πρώην δημάρχου Βέροιας Χρ. Σκουμπόπουλου με την οποία την κριτικάρει για την λειτουργίας της έδωσε σήμερα η δήμαρχος Χαρ. Ουσουλτζόγλου.
Στην ανακοίνωσή της η δήμαρχος χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις εναντίον του...
πρώην αντιπάλου της και αναρωτιέται "γιατί τώρα;"
Η ανακοίνωση της δημάρχου είναι:
«Μου είναι αδύνατον να παρακολουθήσω την παραληρηματική επανεμφάνιση – (γιατί τώρα;) – του τ. Δημάρχου Βέροιας, κ. Χρήστου Σκουμπόπουλου. Που βρισκόταν τόσο καιρό και με ποιο κίνητρο ξαναβγαίνει «καταγγελτικός» στη δημοσιότητα; Τι θέλει να πετύχει υπενθυμίζοντας στους Βεροιώτες την όποια πολιτική του παρουσία; Θέλει να δείξει ότι θυμάται πολλά. Όμως ξεχνά το βασικότερο: ξεχνά την ετυμηγορία των συμπολιτών μας. Και δε μιλώ για την προσπάθειά του να κατέλθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το 2009.

Τα όσα καταγγέλλει κρίθηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2006. Τα όσα συνεχίζει να καταλογίζει, κρίθηκαν για δεύτερη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2010. Και μάλιστα από ένα διευρυμένο εκλογικό σώμα που αποτελείτο σχεδόν από τους μισούς ψηφοφόρους του Νομού. Δεν πρόκειται να καταχραστώ τον φιλόξενο χώρο των μέσων ενημέρωσης προκειμένου να μπω σε λεπτομέρειες. Για τα οικονομικά, θα αποκαταστήσω την αλήθεια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Διότι ο κ. Σκουμπόπουλος, υποτίθεται έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην Δ/ντης του Δήμου και πρώην Δήμαρχος, θα έπρεπε να είχε πια καταλάβει ότι τα προβλήματα των Δήμων λύνονται με δύο τρόπους: είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε στις Εκλογές. Και στις δυο περιπτώσεις, κρίνει και αποφασίζει ο λαός.

Πάντως ο κ. Σκουμπόπουλος αρέσκεται στο να χάνει: αρχικά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, μετά την εμπιστοσύνη της παράταξής του, στη συνέχεια την ψυχραιμία του και τέλος, την αξιοπρέπειά του. Σε κάθε περίπτωση, είναι κάπως λυπηρό».

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Κα δημαρχε ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κυρ ΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή