Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το καραγκιοζιλίκι, η κακόγουστη παράσταση στήθηκε- Έσωσαν τη χώρα για άλλη μια φορά και βυθίζουν στη φτώχεια το λαό

Πριν από λίγα λεπτά ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές της υποδούλωσης της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες. Οι εκφραστές του κεφαλαίου και των τραπεζών και των καπιταλιστών με ύφος σωτήρα ανακοίνωσαν ότι "έσωσαν" τη χώρα μας...
η οποία όμως αναλαμβάνει μια σειρά από υποχρεώσεις που θα ενσωματωθούν στο Σύνταγμα!!
Θα αρχίσουμε με ανατροπή της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, όπως είχε προαναγγείλει το ΒΗΜΑ που εκφράζει πλέον τον Παπαδήμο που κι αυτός με τη σειρά του εκφράζει τους τραπεζίτες. Εξ άλλου, γι αυτό τοποθετήθηκε στη θέση αυτή.
Ρεν, Λαγκάρτ, Γιούνγκερ ανακοίνωσαν ως τελεσίγραφο τις υποχρεώσεις της χώρας που θίγουν κεκτημένα, εξαθλιώνουν το λαό οδηγώντας μεγάλες μάζες στη φτώχεια.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Αυτή την ώρα κάνει δηλώσεις ο δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος που όπως είναι φυσικό πανηγυρίζει για την απόφαση.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Με ύφος συγκρατημένο και με το γνωστό του τρόπο ο Βενιζέλος συνεχίζει να κινδυνολογεί θέλοντας να μας πείσει ότι "ευτυχώς, φτάσαμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν ήταν ούτε εύκολο ούτε αυτονόητο". Δηλαδή, μας έσωσε ο Βενιζέλος και ας μην το ξεχάσουμε, να τον ψηφίσουμε στις εκλογές.

Είναι επικίνδυνοι οι εκπρόσωποι, οι πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου και των τραπεζών. Όσο πιο άμεσα τους διώξουμε τόσο πιο πολλά θα κερδίσουμε.

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή αν έρθει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μα σώσει? Άλλαξε την τσιχλόφουσκα ρε μπάρμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή