Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Αποκλεισμός των Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ από το ΠΑΜΕ

Τη Δευτέρα το απόγευμα, 20/2 βρέθηκε στη Βέροια η Βουλευτής του ΚΚΕ, Σοφία Καλαντίδου, η οποία μαζί με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Ημαθίας, περιόδευσε στα καταστήματα της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης, μιλώντας με τους εργαζόμενους σε αυτά.
"Αφορμή της περιοδείας υπήρξε η...
 απαίτηση του εργοδότη Αρβανιτίδη, να υπογράψουν οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ του, ατομικές συμβάσεις εργασίας. Ο εργοδότης αξιοποιεί τα νέα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση του Μαύρου μετώπου και με την απειλή της απόλυσης απαιτεί την υπογραφή ατομικών συμβάσεων 350-400 Ευρώ.

Η βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να αρνηθούν οργανωμένα την υπογραφή των νέων συμβάσεων, όπως ήδη έχουν κάνει οι εργαζόμενοι άλλων καταστημάτων" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Στη συνέχεια μέλη και φίλοι του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε πορεία στην οδό Βενιζέλου και σε συμβολικό αποκλεισμό των δύο καταστημάτων Αρβανιτίδη στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βενιζέλου.

4 σχόλια:

  1. Ο Τσαβδαρίδης ήτανε εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι υπαληλοι αυτων των καταστηματων εχουν την τροικα στο κεφαλι τους πολυ πριν την κριση. Φαντασου τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ κΟΥΡΑΓΙΟ.Η ΚΟΖΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤH CARREFOUR ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ,ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΛΕΡΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή