Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΑΚΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Ιμιτασιόν επαναστάτες εμφανίζονται και προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνησή του. Ο Σκανδαλίδης για παράδειγμα βγήκε στο ΜΕΓΚΑ και δήλωσε ότι θα παραιτηθεί αν έρθει ένας τροϊκανός μπάστακας έξω απο την πόρτα του γραφείου του και θα του λέει που θα πάνε τα χρήματα.
Λες και δεν ξέρει ότι ολόκληρη...η Κυβέρνηση έχει μπάστακα, το κάθε υπουργείο θα μπει σε επιτήρηση και η χώρα σε επιτροπεία.
Καιρός είναι να βγουν δημόσια και να πουν την αλήθεια. Να πουν ότι έχουμε εκχωρήσει την εθνικής μας ανεξαρτησία στην Τρόικα για πάντα αφού για πάντα θα είμαστε σε καθεστώς πτώχευσης και ολοένα το χρέος θα μεγαλώνει.
Όμως, έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες εξουσίας που τους δίνει τη δυνατότητα να ζουν καλά και πλουσιοπάροχα και αδιαφορούν για το πως περνάει ο λαός στο όνομα του οποίου υποτίθεται ότι πολιτεύονται.
Αν έχει περισσέψει ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας θα πρέπει να παραιτηθούν τόσο από υπουργοί όσο και από βουλευτές και να αναζητήσουν μαζί με το λαό νέα πολιτική διέξοδο. Ο δρόμος που έχουν επιλέξει θα φέρει κοινωνική αναταραχή πρωτόγνωρη και θα είναι υπεύθυνοι αυτοί και μόνο αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: