Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 23/2

Να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης και να αγωνιστούν για να ανατρέψουν τις πολιτικές του Μνημονίου καλεί εργαζόμενους, εργαζόμενες, συνταξιούχους, άνεργους, νέους και νέες ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Το κάλεσμα για συγκέντρωση ορίστηκε στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης...
Οι πολιτικές που επιβάλλονται από την κυβέρνηση στα πλαίσια του Μνημονίου για χάρη του κεφαλαίου, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν την ύφεση, αλλά την τροφοδοτούν και την ενισχύουν αυξάνοντας την ανεργία και την φτώχια σε πρωτοφανή για τη χώρα μας επίπεδα.

Με το νέο μνημόνιο για το 2012 – 2014, προωθούνται νέες θυσίες ύψους 14 δις ευρώ σε βάρος των εργαζόμενων και η δημόσια περιουσία εκποιείται την ίδια στιγμή που δίνονται στις τράπεζες άλλα 30 δις ευρώ.

Παράλληλα στις χώρες της Ευρωζώνης το πρόβλημα του χρέους και η οικονομική κρίση χρησιμοποιούνται για την επιβολή επιπλέον αντιδραστικών μέτρων με αποκορύφωμα την συνταγματική κατοχύρωση του νεοφιλελευθερισμού.

Οι κοινωνικές αντιστάσεις, τα κοινωνικά κινήματα, η αλληλεγγύη στους μετανάστες απεργούς πείνας, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, οι απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις αντιμετωπίζονται με την ένταση της καταστολής και την προσπάθεια ποινικοποίησης τους από την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καλεί εργαζόμενους, εργαζόμενες, συνταξιούχους, ανέργους, νέους και νέες, να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτή την οδυνηρή κατάσταση που με ιδιαίτερη ένταση επιβάλλεται μέσω του μνημονίου στη χώρα μας.

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ…
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ…

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: