Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΣΙΟΥΝΤΑ: Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοβρά απέστειλε η Δήμαρχος Βέροιας σχετικά «με την συμμετοχή ή μη του Δήμου Δοβρά στη διαδικασία πλειστηριασμού μηχανημάτων του Δήμου Βέροιας», θέμα που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Δοβρά. Ακόμα η Δήμαρχος Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου ζήτησε να διαβαστεί η επιστολή της από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Σώμα. Συγκεκριμένα στην επιστολή της αναφέρει:
«Κα Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Με έκπληξη ανέγνωσα το θέμα που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοβρά «Συμμετοχή ή μη στη διαδικασία πλειστηριασμού μηχανημάτων του Δήμου Βέροιας»..
 Στις δύσκολες αυτές οικονομικές εποχές θα περίμενε κανείς πιο μεγάλη ευαισθησία από τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής του γειτονικού Δήμου..
 Στις δύσκολες ημέρες που ο Δήμος Δοβρά ζητούσε μηχανήματα, είτε από τη ΔΕΥΑΒ, είτε του Δήμου, η Δημοτική Αρχή της Βέροιας αμέσως προσέτρεξε σε «χείρα βοηθείας» χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις..
Θα πρέπει δε να γνωρίζετε ότι οι οφειλές που δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι δικές μας αλλά των παλαιοτέρων Δημοτικών αρχών. Εμείς ότι απαλλοτριώνουμε, το πληρώνουμε..
Απλά, τώρα στη θητεία αυτής της Δημοτικής αρχής, κατέστησαν τελεσίδικες και οριστικές παλιές αποφάσεις μετά από δικαστικούς αγώνες των πολιτών – δικαιούχων που διήρκεσαν μέχρι και 10 χρόνια!!!.
Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της οικονομικής και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε..
Άρα δεν έχετε αντικείμενο συζήτησης στο Συμβούλιό σας..
Απλά η ενέργεια σας καταγράφεται στην ιστορία των δυο Δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: