Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ε.Κ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, απηύθυνε απεργιακό κάλεσμα τονίζοντας τα εξής:
«Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για τη δεινή θέση που έχουν περιέλθει τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανοι (όπως οι Λαναράς και Βαρβαρέσος), μεγαλέμποροι και μεγαλοεισαγωγείς και άλλοι ντόπιοι και ξένοι καπιταλιστές. Είμαστε σίγουροι ότι τα επώδυνα μεν, αλλά σωτήρια μέτρα για την αύξηση των κερδών τους, που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, θα αναγνωριστούν ως πράξη εθνικής ευθύνης, πράγμα το οποίο ήδη γίνεται, αν κρίνουμε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τη στάση των καναλιών που ανήκουν στους εφοπλιστές και μεγαλοεργολάβους. Το ΠΑΜΕ μαζί και το Εργατικό Κέντρο Νάουσας σε ένδειξη συμπαράστασης καλεί
σε γενικό ξεσηκωμο τους εργαζόμενους (ανάμεσα τους και τους εδώ και 11 μήνες απλήρωτους της «ΕΝ.ΚΛΩ», τους απειλούμενους με απολύσεις της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ-ήδη έγινε η 1η, τους Εποχιακούς που τους «πετούν» στον ΟΓΑ) και κάθε Σωματείο.
και σε καθολική συμμετοχή στην Απεργία στις 10 Φλεβάρη και στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε κάθε πόλη, στην Νάουσα είναι 10 πμ στην Πλατεία Καρατάσου και στην Βέροια 10 πμ στην Πλ. Ωρολογίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: