Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!!!

Είναι σαφές, αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ίσως και την προηγούμενη μέρα θα πρέπει να κοιμηθούμε ήρεμοι, άνετοι, ασφαλείς και πολιτικά ικανοποιημένοι.
Ο τέως ημαθιάρχης και νυν βουλευτής του λαού της Β΄ περιφέρειας της Αθήνας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα επισκεφθεί την Ημαθία. Αυτό το ανακοίνωσε η ΝΕ Ημαθίας του κόμματος με την σημείωση ότι το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού θα γίνει γνωστό αργότερα.
Θεωρώ ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να χαίρονται τα "ορφανά" που άφησε πίσω του ο υπουργός μετά την απόφασή του να πολιτευτεί στην Αθήνα. Θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την επαφή με τον πολιτικό τους μέντορα, να πάρουν "γραμμή" για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ποιον θα στηρίξουν και ποιον θα επιχειρήσουν να χαντακώσουν (αν και μόνο αποτυχίες μετράνε στον τομέα αυτό).
Επίσης τα "ορφανά" θα έχουν την ικανοποίηση να κυκλοφορήσουν στην Βέροια και στις άλλες πόλεις και χωριά και να λένε ότι "τα είπαμε με τον Μιχάλη" και ως εκ τούτου να παίρνουν πόντους, να ψηλώνουν πολιτικά.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού, στα σοβαρά τώρα, να του τεθούν από την Ν.Ε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον τομέα ευθύνης του. Γιατί θεωρώ πως ως βουλευτής της Αθήνας πλέον δε γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα της Ημαθίας και θα πρέπει να του τα δώσουν υπό μορφή υπομνήματος.
*Στην φωτογραφία αρχείου ο υπουργός με τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Μίλλερ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαιρε στους καρδηναλιους της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

σε συνεχεια με το προηγουμενο ασ τον ρωτησουν οι κουτοφραγκοι θα στειλει κανα φραγκο στο νομο?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά. Ένας απο τον τόπο μας, πάει καλά σε υψηλά κλημάκια και εμείς να τον φάμε.
Δεν είναι καλό και κατα κάποιο τρόπο, τιμή για την Ημαθία;
Είναι έτσι και είναι αλλοιώς κλπ.
Εντάξει λοιπόν. Περιμένω να κατεβάσετε μέρες που είναι, αγγελάκια για Υπουργούς. Μπορεί να διαφωνώ κι εγώ αλλά, τα καταφαίρνει καλά. Είναι πάνω πάνω και μπράβο του.

Ανώνυμος είπε...

Ola ta orfana sth seira na doyn ton papa.