Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Δ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

Αναφανδόν υπέρ της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας τάχθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας Δημήτρης Παράσχος σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε προ ολίγου στο Ράδιο Αλεξάνδρεια.
Με αφορμή τις ευχές για το νέο έτος ο κ. Παράσχος είπε ότι είναι επιβεβλημένη η εφαρμογή του "Καποδίστρια Νο2" και ότι πιστεύει πως οι ερχόμενες εκλογές θα γίνουν με τους μεγάλους δήμους.
Σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με την δική του στάση ο κ. Παράσχος είπε: "εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα κάνει το δικό μου κόμμα, πιστεύω ότι θα κάνει διαδικασίες" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της δικής του εμπλοκής εκ νέου με την αυτοδιοίκηση
Είναι προφανές ότι εν όψει της νέας και ενδιαφέρουσας μορφής που θα πάρει η Ημαθία και η ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας αποτελεί πρόκληση για όλους εκείνους που έχουν ταυτίσει την ύπαρξή τους με την συμμετοχή τους στα κοινά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο Παράσχος, ας μείνει το θέμα εντός των κομματικών ορίων. Γιατί αν μείνει έτσι, αυτός και πολλοί άλλοι παλαιοί πασόκοι θα πρέπει να μείνουν στο παρασκήνιο, βοηθώντας νέους.
Φτάνει τόσα χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ; Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΣ ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΤΟ ΤΡΙΣ;