Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Νέα συγκέντρωση συμπαράστασης στην δίκη για την "παρέλαση του λαού"

Κάλεσμα για συμπαράσταση όσων δικάζονται ως υπαίτιοι της ματαίωσης της  παρέλασης την 28η Οκτωβρίου του 2011 απευθύνουν για σήμερα στις 11 το πρωί έξω από τα δικαστήρια στην ...
Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η δίκη για την "Παρέλαση του Λαού" στο Τριμελές Εφετείο Θεσ/νίκης αναβλήθηκε για αύριο το πρωί, καθώς το δικαστήριο δίκασε σήμερα μικρό μόνο μέρος των υποθέσεων και θα συνεχίσει αύριο με τις υπόλοιπες υποθέσεις του πινακίου. 

Οι κατηγορούμενοι και όλοι όσοι εμπλέκονται σ' αυτή τη υπόθεση ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές που βρέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο (κι όλους αυτούς που με ψηφίσματα και κάθε τρόπο εκδήλωσαν τη συμπαράσταση-συμπαράταξή τους) και καλούμε όσους μπορούν να είναι και αύριο στις 11π.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης. 

Να δείξουμε σ' αυτούς που (παρέταξαν τις διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα κι έξω από το δικαστικό μέγαρο και) νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν, ότι θα υποταχθούμε, να τους δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε κι αυτή τη μάχη και να την κερδίσουμε, να κερδίσουμε τον "πόλεμο" και να στείλουμε κι αυτούς και την πολιτική τους στ' αζήτητα της ιστορίας!

VENCEREMOS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου