Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Παραίτηση του Γ. Γκιουρτζή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σαν "βόμβα" έπεσε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξάνδρεια η ανακοίνωση της παραίτησης του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Γκιουρτζή από τη θέση του επικεφαλής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα ΧΡΟΝΙΚΑ ο Γιάννης Γκιουρτζής αποφάσισε ότι  στις...
συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πρέπει να αποχωρήσει για να δοθεί καλύτερη λειτουργικότητα στη νέα δομή ώστε να προσφέρει αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα προσφέρει στους δημότες που έχουν ανάγκη. 

Παράλληλα, δεν αποφεύχθηκαν και οι πιέσεις που δέχονταν όλο αυτό το διάστημα και για λόγους αρχών υπέβαλλε την παραίτησή του από αυτή τη δομή του δήμου για να προστατέψει την προσωπική του αξιοπρέπεια και να φανεί συνεπής προς όλα εκείνα που έλεγε και δεσμεύτηκε προς τους φορείς και τους συμπολίτες του σχετικά με τους όρους της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Γ. Γκιουρτζής θεώρησε σκόπιμο και χρήσιμο να αναλάβει ένας αντιδήμαρχος αρμόδιος με τα θέματα της κοινωνικής πρόνοιας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ώστε να μην υπάρχει πολυδιάσπαση και να υπάρχει καλύτερος συντονισμός του έργου.

Η παραίτηση του κ. Γκιουρτζή είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται σε εξέλιξη αφού ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του είχαν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα. Γεγονός είναι πάντως ότι οι αιτίες που τον οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησής του είναι αρνητικές και δείχνουν ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αναθεωρήσουν οι διοικούντες την άποψή τους για τη λειτουργία των δομών του δήμου.


1 σχόλιο:

  1. Πάλι παραιτήθηκε αυτός? Πολύ πλάκα έχει, όπου πάει σε λίγο φεύγει, ευτυχώς που δεν είναι παπάς η ενορία θα ήταν ορφανή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή