Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ-ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 6μμ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ- ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ

Τα «γραφεία» των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη είναι πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Χανιωτών. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, να...
έχουν μια σφηγγοφωλιά στο κέντρο της πόλης για να εξαπολύουν τις επιθέσεις τους απέναντι σε μετανάστες, στις φοιτητικές και μαθητικές καταλήψεις, σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας, σε οποιοδήποτε δεν χωράει στα αρρωστημένα τους πρότυπα. Δεν θα τους αφήσουμε να εκμεταλλευτούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις που κερδίθηκαν με τους αγώνες και το αίμα του λαού, προκειμένου να τις διαλύσουν!

Προσπαθούν να το παίξουν «αγανακτισμένοι πατριώτες», «νόμιμο πολιτικό κόμμα» ακόμα και «αντιμνημονιακοί», για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να διασπάσουν τον εργατικό κίνημα και όλα αυτά με τις πλάτες της αστυνομίας και των ΜΜΕ. Στη μαύρη προπαγάνδα τους απαντάμε ότι είναι ΝΕΟΝΑΖΙ: Ο φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος έδειξε τα χιτλερικά (και όχι πατριωτικά) του αισθήματα χαιρετώντας ναζιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και αποχωρώντας όταν κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Σάντα, του αγωνιστή της Αντίστασης που μαζί με τον Μανώλη Γλέζο κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη! Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την «πλούσια κοινωνική δράση» τους στην πόλη μας τους με επιθέσεις σε μετανάστες και ντόπιους αγωνιστές, εμπρησμούς σε σπίτια μεταναστών και πολιτικούς-κοινωνικούς χώρους, το χάραγμα με ξυράφια της σβάστικας σε καθηγήτρια, φασιστικά συνθήματα σε τοίχους και σχολεία.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να έχουν «γραφεία» οι απόγονοι των δωσίλογων στον τόπο που έδωσε πολύ αίμα στον αγώνα ενάντια στο Φασισμό με το Μάλεμε, το Κοντομαρί, την Κάντανο, το Κουστογέρακο και τόσα άλλα μαρτυρικά μέρη Αντίστασης. Ηδη πάνω από 1000 συμπολίτες μας υπογράφουν αντιφασιστικό ψήφισμα και απαιτούν να φύγει το άντρο των νεοναζί από την Τζανακάκη. Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια, όλους τους αντιφασίστες σε ανοιχτή σύσκεψη στις 3 Μάρτη για να διοργανώσουμε ένα μεγάλο και ενωτικό συλλαλητήριο και να συντονίσουμε τη δράση μας ενάντια στους νεοναζί.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου