Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ένταση για τα Βιολιπάσματα στο Πλατύ- Αιχμές...

Ένταση προκλήθηκε στη χτεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου στην Αλεξάνδρεια όταν τέθηκε από τους συγκεντρωμένους κατοίκους του Πλατέος το "διαχρονικό" πρόβλημα που προκαλεί το εργοστάσιο παραγωγής βιολιπασμάτων.
Όπως είναι γνωστό η επιχείρηση αυτή που λειτουργεί τα...
 τελευταία χρόνια έχει καταστήσει τη ζωή των κατοίκων του χωριού αβίωτη εξ αιτίας των οσμών που εκλύει κατά περιόδους. Οι παραστάσεις τόσο των κατοίκων όσο και των αιρετών της Τοπικής Κοινότητας ήταν συνεχείς αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση δε βελτιώθηκε καθόλου παρά τις προσπάθειες που ισχυρίζεται ότι καταβάλλει ο ιδιοκτήτης.
Στη χτεσινή συνεδρίαση όταν πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος της ενότητας Πλατέος Σ. Ανδρονίδης είπε ότι ναι μεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αισθητά καλύτερη είναι η κατάσταση. Αμέσως προκλήθηκε ένταση αφού κάτοικοι του Πλατέος αντέδρασαν στη διαπίστωση του αντιδημάρχου λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Θεώρησαν ότι ο αντιδήμαρχος προσπαθεί να μετριάσει το φαινόμενο της όχλησης που γίνεται στο χωριό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα ο Λευτ. Κιοσέογλου, μέλος της Επιτροπής Κατοίκων που έχει συσταθεί για να παλέψει το θέμα απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο είπε ότι "μήπως έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που μιλάς έτσι;"
Είναι φανερό ότι η αιχμή του Λ. Κιοσέογλου φωτογράφιζε τον αντιδήμαρχο διότι ο γιος του εργάζεται στην συγκεκριμένη επιχείρηση, γεγονός που είχε αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν από σύμβουλο της παράταξης Γκιόνογλου με συνέπεια ο Σ. Ανδρονίδης να απαντήσει ότι "από πότε απαγορεύεται στο παιδί ου να δουλέψει; Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κινήσει τις διαδικασίες ελέγχου στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Εμείς είμαστε αυτοί που ζητήσαμε κατ΄ επανάληψη να επέμβουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του περιβάλλοντος για να διαπιστωθεί τι φταίει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου