Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Σχόλιο του Λ. Κιοσέογλου για τα Βιολιπάσματα και τον Σ. Ανδρονίδη

Σχετικα με τα οσα λεχθηκαν στο Δημοτικο συμβουλιο της Δευτερας 20/2,και οσον αφορα την αναφορα των ''Χρονικων'' σε παρελθοντικη απαντηση του αντιδημαρχου κ. Ανδρονιδη προς την αντιπολιτευση στον Δημο, πιστευω οτι χρηζει-απο την μερια μου-ενας σχολιασμος και...
 μερικες διευκρινυσεις, προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Η Επιτροπη κατοικων Πλατεος εναντια στην ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ λειτουργια της εταιριας ''ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε.''-της οποιας ειμαι μελος-δεν εχει σκοπο της να αφαιρεσει απο ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαιωμα στην εργασια, ουτε αποσκοπει στο κλεισιμο της μοναδας-ποσως δε λειτουργει αντιθετα σε τυχον επενδυσεις στην περιοχη,η οποια μαστιζεται απο την ανεργια-η οποια ειναι αποτελεσμα των πολιτικων που εφαρμοζονται ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
Θετει ομως ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τηρησης της κειμενης νομοθεσιας απο ΟΛΟΥΣ, οποιοι κι αν ειναι, και οποια ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ συμφεροντα κι αν κρυβονται απο πισω τους- οπως αρμοζει σε ενα κρατος ΔΙΚΑΙΟΥ(...). Ποσο μαλιστα οταν προκειται για ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ που αφορουν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, η οποια ξεπουλιεται στα ιδιωτικα συμφεροντα σαν κοινο ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ-ενω απο το συνταγμα προβλεπεται σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ-με πρωτο δειγμα το περιφημο ΕΟΠΥΥ.
Επι προσωπικου, ως εργαζομενος ο ιδιος-20 χρονια τωρα-σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ- και σαν συνδικαλιστης της Αυτονομης Παρεμβασης, δεν περιλαμβανεται στην ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ και ΤΑΞΙΚΗ μου ατζεντα η αμφισβητηση του δικαιωματος στην εργασια, σε οποιονδηποτε συνανθρωπο και συναδερφο. Αυτα τα κανουν ολοι οσοι σφυριζουν αδιαφορα 'η χειροκροτουν, π.χ., το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΕΛ.ΒΙ.Ζ στα ιδιωτικα συμφεροντα-αγνοωντας τους εργαζομενους και τα κοινωνικα αγαθα- 'η και ''ευχονται'' παρομοια τυχη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ.
Ειναι οι ιδιοι που στο ανωτερο πολιτικο επιπεδο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, με ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ (οπως προβλεπει το Συνταγμα) πρωθυπουργους- αυτοι που προσφατα σφιχταγκαλιασμενοι ειπαν ''ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ''-υπογραφοντας με ελαφρια καρδια τα Μνημονια εξοντωσης τριων γενεων του Ελληνικου λαου. Εμεις δεν εχουμε ουτε επιλεκτικη ΟΣΦΡΗΣΗ, ουτε επιλεκτικη ΜΝΗΜΗ. Ουτε επικαλουμαστε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οποτε μας συμφερει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου