Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι φασίστες μπήκαν στα Υπουργεία και τώρα απειλούν. Καταγγέλουν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για το ν/σ για τα ναρκωτικά

Όταν φωνάζαμε στη διαδήλωση "έξω οι φασίστες από τα Υπουργεία" αναμέναμε ότι οι φασίστες του ΛΑΟΣ θα σήκωναν ανάστημα και θα έβαζαν ζητήματα που οι κυβερνήσεις του μνημονίου και της τρόικας θα προωθούσαν για τους δικούς τους λόγους και εξ αιτίας της συγκυρίας. Η αριστερά όταν... βλέπει ότι επίκειται η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, έστω και κολοβή, την στηρίζει και πολύ καλά κάνει. Σώζει κόσμο.
Οι φασίστες του ΛΑΟΣ όμως αφενός γιατί θέλουν να φύγουν από την Κυβέρνηση που παραπαίει και γιατί χάνουν σε εκλογική δύναμη και θέλουν να σταματήσουν την αιμορραγία τους και αφετέρου γιατί πιστεύουν στην καταστολή και στην αστυνομοκρατία, σήκωσαν μπαϊράκι και απειλούν να φύγουν από την Παπαδήμια κυβέρνηση.
Λένε ότι θα φύγουν αν δεν τα πάρει πίσω τα νομοσχέδια ο Υπουργός Δικαιοσύνης που ήδη έκανε πίσω στις αποφυλακίσεις εκείνων των κρατούμενων που έχουν συμπληρώσει ένα τμήμα της ποινής. Οι φασίστες του ΛΑΟΣ θέλουν τις φυλακές γεμάτες και αν δε χωράνε αυτές που ήδη έχουμε να χτίσουμε κι άλλες.

Άκουγα πριν από λίγο τον μπουμπούκο Γεωργιάδη στον ραδιοσταθμό Φλας να απειλεί και να κοκορεύεται ότι η υπό τον Παπαδήμο κυβέρνηση δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αλλά συγκυβέρνηση και ότι οι υπουργοί πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων για να κατεβάσουν νομοσχέδια στη Βουλή.

Ας τους λούζονται τους φασίστες οι Πασόκοι και ας ξανασκεφτούν οι του ΚΚΕ που ταυτίζονται στο ζήτημα αυτό με τους φασίστες. Μήπως κάτι λέει αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου