Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ταξικό σόου από ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Βρίσκονται έξω από του Μαξίμου περιμένοντας τα δελτία των 2

Αυτή την ώρα μέλη του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από το μέγαρο Μαξίμου για μια διαμαρτυρία ειρηνικού τύπου που θα αποτελέσει υλικό για...
τα δελτία ειδήσεων και τις εφημερίδες. Διαμαρτυρία που εντάσσεται στις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ εντός του πλαισίου που στην τελική καμιά επιπτωση δεν έχουν στην ουσία της ακολοθούμενης πολιτικής.
Θα περίμενε κανείς για ένα κόμμα που λέει ότι είναι επαναστατικό ότι θα πάει να καταλάβει το Μέγαρο αλλά που τέτοια ..χαρά. Τα δελτία ειδήσεων περιμένουν.

Τις αποφάσεις του ο Παπαδήμος και οι συγκυβερνώντες τις έχουν πάρει. Το ότι οι του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από το Μέγαρο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα

Αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο Παπουτσής θα εγκαλέσει τον αρμόδιο αστυνομικό υπεύθυνο για την περιφρούρηση του Μαξίμου που δεν κατάλαβε την κίνηση του ΚΚΕ -ΠΑΜΕ και δεν είδε τα δυο λεοφωρεία που πήγαν γεμάτα στο χώρο και ξαφνικά γέμισε ο τόπος με ΠΑΜΕ και ΜΑΤ που φυλάνε το Μέγαρο.

-Να πούμε ακόμα ότι μέλη του ΚΚΕ άνοιξαν τα διόδια στις Αφίδνες και αυτή την ώρα γίνεται ελεύθερη η διέλευση των αυτοκινήτων.

1 σχόλιο:

  1. Εξυπνακίστηκη κριτική!

    «Θα περίμενε κανείς για ένα κόμμα που λέει ότι είναι επαναστατικό ότι θα πάει να καταλάβει το Μέγαρο αλλά που τέτοια ..χαρά.»

    Προφανώς δεν μπορεί το ΚΚΕ να καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου. Ή μήπως μπορεί αλλά δεν θέλει; Για το πρώτο δεν μπορεί κανείς να το ψέξει. Τόσα μπορεί τόσα κάνει. Εκτός από αυτούς που νομίζουν ότι όλα είναι έτοιμα σαν λεωφόρο ανοικτή για επανάσταση και καταλήψεις. Για το δεύτερο, αυτοί που το ψέγουν δεν έχουν παρά να αφήσουν τη κριτική σε ένα κόμμα «που λέει ότι είναι επαναστατικό» και να κάνουν αυτοί την επανάσταση. Διαφορετικά ή δεν μπορούν όπως το ΚΚΕ ή δεν θέλουν όπως το ΚΚΕ.
    Η κριτική ποτέ δεν είναι εκτός κριτικής. Αλλιώς θα ήταν ασυστόλως αυθαίρετη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή